Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Destiny Last chaos Problem z nadrobieniem

sebster3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem się spytać o pewną sprawe mam konto na destiny od dwóch lat ostatni raz grałem w tamtym roku i dawałem rade w extreme juno teraz po długiej przerwie wchodze na konto a tu nie mogę zabić moobka a jak zabije to 10 minut moje eq to set na 180 +10/11 broń 180+14 więc napisałem do pewnego kolegi napisał że bez kamieni 7lvl czarna perła na każdym ciuszku nie dam rady i teraz pytanie jak szybko mogę zarobić jakiś drop czy coś??Może ktoś by mi pomógł jak ma tych kamieni za dużo tylko 5 bym potrzebował chociaż.Drugie pytanie czy macie jakieś rzeczy zbędne na tym last chaosie

Opublikowano

Witam otóż chciałem się spytać o pewną sprawe mam konto na destiny od dwóch lat ostatni raz grałem w tamtym roku i dawałem rade w extreme juno teraz po długiej przerwie wchodze na konto a tu nie mogę zabić moobka a jak zabije to 10 minut moje eq to set na 180 +10/11 broń 180+14 więc napisałem do pewnego kolegi napisał że bez kamieni 7lvl czarna perła na każdym ciuszku nie dam rady i teraz pytanie jak szybko mogę zarobić jakiś drop czy coś??Może ktoś by mi pomógł jak ma tych kamieni za dużo tylko 5 bym potrzebował chociaż.

Pamiętaj, że handel itemami z gry za realną walutę/przedmioty, rzeczy z innych serwerów to rzecz zakazana. Poza tym MPC to nie platforma handlowa.

Wydropić kamyki Black Pearl lvl7 to możesz z World Bossów, przy czym będziesz potrzebować kogoś do pomocy, bo samemu to się zejdzie troszkę.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Witam otóż chciałem się spytać o pewną sprawe mam konto na destiny od dwóch lat ostatni raz grałem w tamtym roku i dawałem rade w extreme juno teraz po długiej przerwie wchodze na konto a tu nie mogę zabić moobka a jak zabije to 10 minut moje eq to set na 180 +10/11 broń 180+14 więc napisałem do pewnego kolegi napisał że bez kamieni 7lvl czarna perła na każdym ciuszku nie dam rady i teraz pytanie jak szybko mogę zarobić jakiś drop czy coś??Może ktoś by mi pomógł jak ma tych kamieni za dużo tylko 5 bym potrzebował chociaż.Drugie pytanie czy macie jakieś rzeczy zbędne na tym last chaosie

Hmmm co do tych mobków są zbugowane i cięzko się bije, podobno kiedyś mają to naprawić. Co do bp7 i setu to bp7,topaz itp. możesz zdobyć bijąc angel knighty w ex juno ale ciężko w pojedynkę lepiej w kilkuosobowym party, a co do kasy to standardowo zacząć zarabiać można na monetach perfekcyjnych mają ładną cenę teraz , drop run też jest dobry ale to na 200lvl czarką lub ns'em bijąc ns'em z buffem słonia masz je na 3 skile więc szybko leci . A i co do expa to skombinuj sobie słonia to jako tako będziesz bił bo słoń daje dużo ataku.

Opublikowano

Ja mam pytanie, a nie widzę sensu zakładać nowego tematu. :) Chcę wrócić na Destiny, bo na chwilę obecną jest to jedyny, ogarnięty serwer. Jaką klasą warto tam grać? Myślałam nad czarownicą, później wiedźmą, strzelcem i zamachowcem. :v

Opublikowano

Ja mam pytanie, a nie widzę sensu zakładać nowego tematu. :) Chcę wrócić na Destiny, bo na chwilę obecną jest to jedyny, ogarnięty serwer. Jaką klasą warto tam grać? Myślałam nad czarownicą, później wiedźmą, strzelcem i zamachowcem. :v

Graj arcyczarownica lub arcywiedzmą :)

Wymiatają

Co do zarobku idziesz na tak zwane Koty Dużo osób na nich expi na Koksie Nikt zazwyczaj nie zbiera tokenów golda Poświęcisz 2-3 dni i z samego golda można nazbierać kilka kkk

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Oczywiście zamachowiec wymiata. Czarka też jest dobra, ale sądzę, że arcy będzie lepsza ze względu na ulepszenia.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...