Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

swistek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chciałbym prosić was o pomoc ponieważ dnia wczorajszego zostałem okradziony z eq i chciałbym prosić abyście te eq pomogli mi odbudować bardzo proszę przysyłajcie mi wszystko co tam macie począwszy od kasy do itemków kapłan 41 lvl nick WrozkoMania Serwer Aderian Volarian.Z góry dziękuje

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

szkoda mi kolegi powyżej co sie cieszy ze jest złodziejem to swiadczy tylko o wychowaniu ma z 12 lat i jest neosem który sie cieszy , że kogos okrad

Opublikowano

żal mi cie koleś, ja tyllko pisze że jego wina że go okradi

ja mu kazałem podawa ludzią passów:P

jurdet jak niu umiesz czytac ze zrozumieniem to do pisania sie nie zabieraj

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

jeżeli cię bardzo obchodzi mój wiek downie to 3 marca kończe 16lat:P

Opublikowano

ty i 16 lat heh po twoich wypowiedziach nie wiem czy masz 13 lat a tak wogole widzialem twoj temat jak mówiłeś please pomóżcie

Opublikowano

ej ty sie zachowujesz jak byś maił 5 lat, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to wyjdź z tego forum a przedewszysatkim z działu 4story ponieważ tutaj są ludzie którzy mają odrobine pojęcia o hackach do 4story a ty nawet nie wiesz jak porstego speed hacka zrobic wiec po tym moge sądzi że masz 5lat buraku

• Dodaj nową pozycję...