Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Segoria.pl [Easy/4Fun] [Dedyk] [Easy]

JestemOdwazny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się czy tutaj grać, więc parę pytań...

♣ Ilu graczy online w godzinach szczytu?

♣ Dużo bugów? Czy Administracja stara się je naprawić, czy ma za przeproszeniem wy... jajka :)?

Administracja nic nie poprawia chociaż są bugi.I ja chyba zakończę grę na serwie.

erfgreg.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli to jest reaktywacja (czyt. ten sam adm) to pozdrawiam i wypinam się na serwer gdyż nic nie ogarnie, a wraz z update'ami wprowadzi więcej bugów. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zaczynam zaraz grac :) Jakos Aline mnie tak zachęciło,ze HoHoHo <3 Nie wiem moze i jest 100 graczy onnline ae mam nadzieje, ze ktos go zareklamuuje PZDR

d2dp.png

Opublikowano

Zaczynam zaraz grac :) Jakos Aline mnie tak zachęciło,ze HoHoHo <3 Nie wiem moze i jest 100 graczy onnline ae mam nadzieje, ze ktos go zareklamuuje PZDR

Wiesz co ja ci powiem tak na serwie opłąca się grać bo jest serwer ciekawy.Ale jak by było większe zainteresowanie adminów.To napewno zawitało by więcej ludzi.Zapraszam :)

erfgreg.png

Opublikowano

Każdy pisze, ze server jest spoko i ciekawe ale ''Administracja'' nie rozumiem adminów nie umieja sie poprawic czy jak? Bo jesli naprawde by chceli to i by bylo ++ graczy <3

d2dp.png

Opublikowano

Każdy pisze, ze server jest spoko i ciekawe ale ''Administracja'' nie rozumiem adminów nie umieja sie poprawic czy jak? Bo jesli naprawde by chceli to i by bylo ++ graczy <3

Wiesz tez tak myślę. Ja chyba raczej pożegnam się z serwem dlatego ze serw bez adminów nie ma przyszłości.

erfgreg.png

Opublikowano

Wlasnie wbiłem na server i wszedzie widze '' Aline 2'' Czemu nei dacie nazwy servera '' Aline 2 '' i wtedy bedzie mniej problemu .. Beznadzieja. Wbije 140 i zobacze <3

d2dp.png

Opublikowano

Wiesz tez tak myślę. Ja chyba raczej pożegnam się z serwem dlatego ze serw bez adminów nie ma przyszłości.

Czy ja wiem :D Pandora tez nie ma adminów i żyje

Opublikowano

Po powrocie do gry w metina wybrałem właśnie ten serwer. W sumie po tak długiej przerwie serwer wydawał mi się chińską magią ^ ^
Ale po czasie ogarnąłem co i jak i mogę go z czystym sercem polecić. Drop fajny, exp też. Miejmy nadzieje na większe zainteresowanie serwerem przez administracje i będzie ok.

Pozdro.

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Opublikowano

I doczekałem dnia gdzie GM kradnie mój nick :D (Ps Używam nicku MrYety,SirYety,Yety1234 od 2009 gdyby ktoś miał boleści) Mam nadzieje że zagram na serwerze lecz prezke polepszcie Pokażcie jak ten tampon wygląda itp bo na sam opis nie znajdziecie graczy. Pozdro!

14 lat  

Opublikowano

Scierwo nie serwer i tyle zobaczcie sobie na ich forum co gm napisal hahah do tego chca robic jeszcze harda porażka nie polecam serwera :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Cytat z forum ;)

''Nie w chuja. Nie opłaca się robić 4fun, za szybko i mały zysk. : D Pracujemy nad Hardem oraz innym serwerem.

Pozdrawiam.''

No tak :) Za małe zyski przeecież. Dobrze, że wbiłem 120 lv i nie robiłem 4x15 ktore zajmuje czas tylko stwierdziłem, ze zrobe potem ;) Potem juz nie bedzie <3 Gratulacje administracji ;) Napewno nie zagram juz na żadnym ich hardzie ;) A rozpoznam go po bugach i administracji, kotra nic nie robi :)

d2dp.png

Opublikowano

Ściągłem klienta, zobaczyłem, przestraszyłem się wyłączyłem segorie i wyrzuciłem klienta NIE POLECAM

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Ściągłem klienta, zobaczyłem, przestraszyłem się wyłączyłem segorie i wyrzuciłem klienta NIE POLECAM

Przestraszyłeś sie gry ? ACHA .

Polecam dobrze sie gra ale administracji nie ma :/

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gówno, gówno i jeszcze raz gówno... To jest znowu kolejne, bądź poprzednie gówno identyczne jak DejmieN'a który jest rozgoryczonym bachorem i nie potrafi zrobić nic prócz postawić pliki na dedyku z bugami większymi niż mario na pegasus'a ! Segoria.pl ? Grałem na identycznym dziadostwie który nazywał się VerunisMT2.pl a samym Adminem był DejmieN1... Ale oczywiście co ? GM robi co chce, on jako sam HA robi co chce, bugów milion, wywala z gry a oni szczęśliwie robią OX'y o 22-23 jak zostanie może 10 osób w tym 7 to ich [VIP]'y ... Zastanawia mnie sens tworzenia po raz kolejny tego samego dziadostwa by tylko zmusić do wysłania sms na IS z którym i tak nic nie ma... Najbardziej rozwaliło mnie Wkładanie KD +6... Których nie dało się włożyć... Albo ulepszenie butów epickich .. Z butów Qlina +9 na 75 robilo się buty na 65 lv które UWAGA ! da się ulepszyć do +4 a potem już się niczym nie da... Zbroje ? Okej ze stalki +9 niebiańska która na +9 jest od 90 poziomu a z niej robi się Hwanga na 50, ale aby go zrobić trzeba Złote perły które są tylko z rippera. Niektórzy nie powinni brać się za robienie serwerów poza hamachi dla własnego użytku. Bo wziąć pliki z e-pvp czy tam tego forum wpier... game aline2 na dedyka i udawać jakim to się jest zaje***** że postawiło się serwer to po prostu śmiech.

A najfajniejsze jest to że potem robią stronę główną i piszą w nagłówku "Najlepszy serwer Metin2" albo "Serwer Metin2 roku 2013" ;) Padam przy tych wszystkich osobach które mają jedynie pojęcie tyle co wyczytają w tutach, a żeby zrobić dobry serwer nie wystarczy posklejać wszystkiego łącznie z bugami tylko posiedzieć przy wszystkim czasami dłużej niż miesiąc i dopracować każdy szczegół. Dlatego też drodzy gracze, forumowicze, uzytkownicy... W tych czasach nie ma dobrych serwerów bo nie ma już Elity która by je tworzyła. Pozdro a w szczególności dla DejmieN'a na którego TS'ie mnie zbanowali bo chciałem zgłosić Buga. :)

Opublikowano

Jak może być reaktywacja serwera który poprzednio nie był Twój ? jeżeli już to podróbka jego lub inny całkowicie serwer na tych plikach ...

Prezka uboga , Ts'a macie ?

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...