Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2]Craftowi Survival + Frakcje[Exp ze stone][Drop ze stone][Gildie za itemy][Czeste eventy]

MeeToo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer oceniam 10/10 naprawdę polecam wbić atmosfera porównywalna na serwerze FlyJ4cka administracja rozmawia z graczami robi częste eveny i jest ogarnięta.

POLECAM!!!

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

Super Serwer Polecam Gra mi sie tu jak na Kanciaste Frakcje Serwer Fly Jack i Mc Wojna Administracja najlepsza Maly drop 2 gildie na serwerze 1 moja xD Polecam 10/10

Serwer oceniam 10/10 naprawdę polecam wbić atmosfera porównywalna na serwerze FlyJ4cka administracja rozmawia z graczami robi częste eveny i jest ogarnięta.

POLECAM!!!

Staramy się :]

Opublikowano

^^ Admin okradł mi Itemy usunął mi gildie i dal wszystko graczowi Avision ;^^ fajna gra.

Proszę cię 12-latku. Ja miałbym brać wszystko i dać Avisionowi ? Po co ? Gdybym już tak miał zrobić to bym to dał z gamemoda, ale tak nie było.

Powiedzieć ci jak było?

Poszedłeś na inny serwer, który już właściwie upada, wbiłeś na serwer i wszystko rozdałeś.

Teraz prosisz by oddać ci to eq, bo znudził ci się tamten serwer :)

Pozdrawiam.

@Edit Po co próbujesz wejść na serwer ?

GameProfile{id='620a1fedf3d13193976b189a0b99f20a', name='Kriuciak'} (/31.0.208.102:1203): §4Zbanowano: -- LOGI -- "Juz tu nie gram" - Oszustwo administracji
[11:32:53 INFO]: GameProfile{id='620a1fedf3d13193976b189a0b99f20a', name='Kriuciak'} (/31.0.208.102:1203) lost connection: §4Zbanowano: -- LOGI -- "Juz tu nie gram" - Oszustwo administracji
[11:33:34 INFO]: Disconnecting GameProfile{id='620a1fedf3d13193976b189a0b99f20a', name='Kriuciak'} (/31.0.208.102:1226): §4Zbanowano: -- LOGI -- "Juz tu nie gram" - Oszustwo administracji
[11:33:34 INFO]: GameProfile{id='620a1fedf3d13193976b189a0b99f20a', name='Kriuciak'} (/31.0.208.102:1226) lost connection: §4Zbanowano: -- LOGI -- "Juz tu nie gram" - Oszustwo administracji
Opublikowano

Awaria techniczna ( Wina hosta ... )

SubDomena craftowi.srvmc.pl chwilowo nie działa.

Zapraszamy pod adres ip : s64.mineserv.eu:22015

@Edit

SubDomena działa.

Lecz MineServ.eu nie polecam, kurestwo totalne.

Zapraszamy na serwer.

Dnia 19-12-13r. 2 losowania na vipa w zamian, iż 18-12-13r. nie było.

Opublikowano

Serdecznie Zapraszam na ten serwer!! Napewno nie pożałujecie gry na nim, lecz przeciwnie !!

Zapraszam strona promowana przez Cd action z darmowymi kodami do gier wzamian za zdobywanie punktów.Osobiście wypłaciłem ze strony około 50zł. http://dogry.pl/r/radzio156

Opublikowano

Zapraszam was Na ten serwer niepowtarzalne emocje !!!

Tylko tutaj tak niezwykłe wojny gildi itp.

Ciągłe eventy, oraz losowania vipów.

A co najważniejsze spora ilość graczy, ale czekamy również na cb . :)

Zapraszam strona promowana przez Cd action z darmowymi kodami do gier wzamian za zdobywanie punktów.Osobiście wypłaciłem ze strony około 50zł. http://dogry.pl/r/radzio156

Opublikowano

Czemu serwer nie działa? Co sie dzieje od 12 offline ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...