Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban (odbanowanie)

adrianski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Dostałem dziś bana na EUNE.

Czy da rade pogadać z supportem aby odbanowali.

Bana dostalem po grze z qumplami. Nie bylo mnie okolo 5 min i wywalilo mnie z gry gdy przyszedlem wiec wbilem jeszcze raz i nadrobilem straty. wygralismy i po wygranej wyswietlil mi sie komunikat, że dostałem bana. Nikt mnie nie zreportował. Wszystko było ok, a leave buster dal mi bana. Da się jakoś z tym uporać?

Wcześniej pare razy też "wyszedłem" z rozgrywki w przeciągu paru dni ponieważ coś robili z prądem i mnie wywalało. Już wtedy dostałem ostrzeżenie. No ale niepokoi mnie to, że dostałem bana po tym, że nikt mnie nie zglosil...

Pomoże mi ktoś załatwić sprawe ?:)

Opublikowano

Tak, bany mogą być permanentne.

System Leaver Buster nakłada blokady, które trwają od 1 godziny do 7 dni. Uzależnione jest to od twojego poziomu opuszczeń. W miarę wzrostu liczby twoich opuszczeń otrzymywać będziesz surowsze kary, które mogą przełożyć się na trwałe zawieszenie twojego konta w League of Legends. Od czasu do czasu system nakłada trwałe blokady na konta, w przypadku których odnotowano zbyt wysoką liczbę blokad 7-dniowych.

https://support.leagueoflegends.com/entries/21205676-Opuszczanie-gier-LeaverBuster-FAQ

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Graj na bolu,( bez niczego jak niechcesz ) i tam jest wbudowana funkcja anty-afk nawet dla free userów.

nigdy nie dostałem jeszcze komunikatu z tym za AFK.

Opublikowano

Graj na bolu,( bez niczego jak niechcesz ) i tam jest wbudowana funkcja anty-afk nawet dla free userów.

nigdy nie dostałem jeszcze komunikatu z tym za AFK.

To już wiem kto mi ciągle AFK'czy na meczach -.-.

Siemka.

Dostałem dziś bana na EUNE.

Czy da rade pogadać z supportem aby odbanowali.

Bana dostalem po grze z qumplami. Nie bylo mnie okolo 5 min i wywalilo mnie z gry gdy przyszedlem wiec wbilem jeszcze raz i nadrobilem straty. wygralismy i po wygranej wyswietlil mi sie komunikat, że dostałem bana. Nikt mnie nie zreportował. Wszystko było ok, a leave buster dal mi bana. Da się jakoś z tym uporać?

Wcześniej pare razy też "wyszedłem" z rozgrywki w przeciągu paru dni ponieważ coś robili z prądem i mnie wywalało. Już wtedy dostałem ostrzeżenie. No ale niepokoi mnie to, że dostałem bana po tym, że nikt mnie nie zglosil...

Pomoże mi ktoś załatwić sprawe ? :)

Z jakiej racji dostałeś bana za leave bustera, tylko dlatego że wyszedłeś z gry na 5 minut? To nie jest cały mecz afk, tylko część. Samemu zdarza mi się tak pare razy, jak neta wywali w godzinach restartowania, no ale bez przesady..

8372383248.png
Opublikowano

Nie ma najmniejszych szans na unbana

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Z jakiej racji dostałeś bana za leave bustera, tylko dlatego że wyszedłeś z gry na 5 minut? To nie jest cały mecz afk, tylko część. Samemu zdarza mi się tak pare razy, jak neta wywali w godzinach restartowania, no ale bez przesady..

Jeśli wykryje Cię leavebuster, to nie ma bata, dostajesz bana. Nawet na te 5 minut. Też mi się tak zdarzyło że wkurzyłem się na team, wyszedłem ale wszedłem bo nie chciałem przegrać... wygraliśmy i komunikat

"blablabla dostałeś bana od leave bustera "

Opublikowano

Jeśli wykryje Cię leavebuster, to nie ma bata, dostajesz bana. Nawet na te 5 minut. Też mi się tak zdarzyło że wkurzyłem się na team, wyszedłem ale wszedłem bo nie chciałem przegrać... wygraliśmy i komunikat

"blablabla dostałeś bana od leave bustera "

Tyle razy byłem AFK przez brak prądu, lub afk 5 min przed końcem meczu i nic -.-.

8372383248.png
Opublikowano

Sprawdź czy przyszedł Ci email od riotu z tribunal case, bo może ban jest z trybunału a nie z LB.

Jeśli z LB - nie da się odwołać. Niestety. Wszelkie DCki które nie są winą riotu (serwery) oraz wszelkie lagi to Twoja wina (zgodnie z prawem riotu i regulaminem) więc jeśli jesteśafk nawet żeby Ci sięna chatę czołgiem wbili to afk to twoja wina i nie mozna sie od tego odwolac.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Nie pozostało Ci nic innego jak tylko czekać na unbana.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...