Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę składał komputer. Procesor jaki chce to intel core i5 4570, karta graficzna - Geforce gtx 760, ram - 4gb 1600 mhz.

Moglibyście mi złożyć taki zestaw? Co do obudowy to myślałem nad Zalman Z3, wydaje się być lepszy od SilentiumPC Brutus 400, ponieważ ma chyba o 1 więcej wentylatorów.

Ile jestem wstanie zapłacić za taki zestaw? Nie więcej niż 2900, wliczcie też cene windowsa 8 64 bit. Co do tego windowsa to wydaje mi się, że taniej wyjdzie jak zaaktualizuje windowsa xp do 8 po prostu, nie wiem to wy się znacie. Karte graficzną kupie chyba dopiero w nowym roku, w styczniu licząc na to, że stanieje.

finalrender.png

Opublikowano

Z3 możesz brać i tak Ty ją będziesz miał i Ty z tego będziesz korzystał, wybierz to, co Ci lepiej pasuje, poza tym jakbyś w przyszłości chciał wymienić płytę główną, to mógłbyś mieć problem ze względu na wymiary N200.

436951440626370320491.png

Opublikowano

No dobra, no to wezme Zalman Z3.

Czy karta graficzna stanieje po świętach? Skąd mogę się dowiedzieć, czy taniej będzie zaaktualizować z windowsa xp do 8 niż kupic po prostu 8?

finalrender.png

Opublikowano

No dobra, no to wezme Zalman Z3.

Czy karta graficzna stanieje po świętach? Skąd mogę się dowiedzieć, czy taniej będzie zaaktualizować z windowsa xp do 8 niż kupic po prostu 8?

Wszystko stanieje po świętach ;) Na całości zaoszczędzisz pewnie z kilkadziesiąt złotych, jak nie więcej.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...