Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer 2/10 mapy z internetu.

Na wcześniejszej prezentacji, Wasz administrator pisał że sami budujecie :) A na MC Osada jest z minecraftplanet.

Pozdro 600

Opublikowano

@Venusiek

Serwer MC-Osada ma tylko bezpośrednie połączenie z Lobby. Jego administratorem jest Eveer, więc do niego pretensje.

Może też być tak, że Eveer sam wgrał mapy na minecraftplanet, lub są to podróby.

Opublikowano

Server strasznie zbugowany... Nie mogę wejść na Plemiona.

Plemiona są aktualnie wyłączone. Gdybyś miał odrobinę rozumu to byś przeczytał a następnie pomyślał czy wystawić taki negatyw z powodu nie działajacego jednego servera..

@Venusiek

Serwer MC-Osada ma tylko bezpośrednie połączenie z Lobby. Jego administratorem jest Eveer, więc do niego pretensje.

Może też być tak, że Eveer sam wgrał mapy na minecraftplanet, lub są to podróby.

Serwer 2/10 mapy z internetu.

Na wcześniejszej prezentacji, Wasz administrator pisał że sami budujecie :) A na MC Osada jest z minecraftplanet.

Pozdro 600

Cała osada jest zbudowana przez jej administratorów, PlanetMinecraft był tylko wzorem budowli..

sygnaturka2.png

Opublikowano

Plemiona są aktualnie wyłączone. Gdybyś miał odrobinę rozumu to byś przeczytał a następnie pomyślał czy wystawić taki negatyw z powodu nie działajacego jednego servera..

Cała osada jest zbudowana przez jej administratorów, PlanetMinecraft był tylko wzorem budowli..

Tak, tak. Taką samą mapę widziałem na dragoncrafcie, też mieli z internetu.

Opublikowano

Tak, tak. Taką samą mapę widziałem na dragoncrafcie, też mieli z internetu.

Proszę dać mi jakieś foto..

sygnaturka2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...