Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mały problem- potwierdzanie rejestracji (els kr)

Miiami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc... Cześć xD Jestem zielona, bo może to nie jest nawet możliwe, ale...

Wiele przecierpiałam żeby pobrać elsa ( KR ). Zalogowałam się, zrobiłam WSZYSTKIE aktualizacje ale przy wybieraniu kanałów ( sporo ich ;w; ) każe mi potwierdzać konto...

wywala mnie z elsa i otwiera się w chrome o to:

89800688823632759632.png

Jest jakiś sposób żeby to ominąć? Przyjmę jakikolwiek działający poradnik, może być nawet po angielsku. Grzebałam trochę w googlach ale wszystkie wyniki są z 2010-2012 roku i to chyba jest już nie aktualne ;/

Za każdą pomoc dziękuje, bo żal mi czasu jaki poświęciłam na ściągnięcie xD

Z góry dzięki ;w; (można też pisać pw)

07309620751993780416.png

Opublikowano

@Up nie? Jak nie wiesz nie mów...

@Topic Od dawna nie a kssny i teraz zostało tylko I-pin lub numer telefonu koreanskiego czyli na razie nie zrobisz konta.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

@Up nie? Jak nie wiesz nie mów...

@Topic Od dawna nie a kssny i teraz zostało tylko I-pin lub numer telefonu koreanskiego czyli na razie nie zrobisz konta.

będzie możliwość w przyszłości robienia kont na KR?

Opublikowano

Też się zastanawiam... ;-;

A kiedy wgl to zmienili? Bo całkiem niedawno słyszałam o KSSN. .w. Jest jakiś inny sposób na potwierdzenie konta?? ;c

Raczej nie.

Ja bym spróbował się pobawić Fiddlerem.

Fajnie, ale ja nie umiem (nie znam się ;f)... xD

07309620751993780416.png

Opublikowano

Jak się ma konto, to jedyną możliwością jest mieć znajomość/rodzinę w Korei ;x

Polecam Koreański wolontariat xD jedź i poproś kogoś, aby Ci pomógł z nr tel XDD.

Opublikowano

Jak się ma konto, to jedyną możliwością jest mieć znajomość/rodzinę w Korei ;x

Polecam Koreański wolontariat xD jedź i poproś kogoś, aby Ci pomógł z nr tel XDD.

Już pędzę!! xD

Niestety jak już chodzi o daleką rodzinę to tylko Anglia ;w; A może polecicie mi jakiś mniej zacofany serwer niż Europejski (najlepiej żeby właśnie dostawał Elesis)... Tylko żeby rejestracja nie wymagała niemożliwych wyczynów xD A ma ktoś konto na koreańskim? Fajnie tam jest...? ;_;

07309620751993780416.png

Opublikowano

JP (nie wiem jak z rejestracją) TW ( to już łatwo i tam mają Are i wchodzi LD)

Na KR mam konto i jest zajebiście <3 Świetny drop exp tanie rzeczy WSZYSKO <3

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

JP (nie wiem jak z rejestracją) TW ( to już łatwo i tam mają Are i wchodzi LD)

Na KR mam konto i jest zajebiście <3 Świetny drop exp tanie rzeczy WSZYSKO <3

Dzięki, ślinka mi cieknie <3 Czekam na zmianę potwierdzenia rejestracji! :P ( pewnie nikt nie pomyślał by zrobić sobie drugie konto dla takiej sieroty co się nie załapała ;-; )

Chyba ogarnę TW, bo jakoś mnie korci .w. (podrzuci ktoś poradnik? xD)

07309620751993780416.png

Opublikowano

KR wcale nie jest takie fajne... Ja powiem że jest to beta serwer wszystkich innych elsów :). Zbyt duży drop i exp. Jest to jak np beta serwer LoLa :). Szybciej są patche i wszystko masz za darmo. Jednym słowem - Kupa na której nie da się grać. Wchodzę tam jedynie aby sprawdzić nowości.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

KR wcale nie jest takie fajne... Ja powiem że jest to beta serwer wszystkich innych elsów :). Zbyt duży drop i exp. Jest to jak np beta serwer LoLa :). Szybciej są patche i wszystko masz za darmo. Jednym słowem - Kupa na której nie da się grać. Wchodzę tam jedynie aby sprawdzić nowości.

* wszystko za darmo... darmo... darmo * ;W; Może i jest tam tego za dużo i wgl ale ja tak BARDZO chciałabym pograć Addem (♥) albo Elesis, że aż mnie skręca <3Dawać Adda barbarzyńcy!!! Muszę się zastanowić nad odkupieniem konta :ninja: :huh:

07309620751993780416.png

Opublikowano

Jak masz wszystko, to gra jest wtedy nudna.

Poza tym Adda jeszcze nie ma na KR.

Więcej rzeczy do obczajenia B)

@Add Ale będzie za niedługo a ja do tego czasu nie zrobię konta :C

A tak wgl, możecie mi podesłać jak wygląda instalator TW bo coś mi się niby ściąga... ale te pytajniki... ja się ich boje ;w;

07309620751993780416.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...