Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pakiety na mix i disolve blessów souli już nie działają

cmspos??b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
piszecie pierdoly ze glowa mala... czepiacie sie "wiem ale nie powiem" aha.. to tacy z was bohaterzy? a jestem na 99% pewien ze 99% z was jakby wiedziala jak dupowac to niepodzielila by sie z innymi napewno, bo co... odkrylem to bede bogaty i po chuj mi konkurencja? lepiej byc samemu bogatym taka prawda i chuj sapiecie do tych co wiedza ale niepowiedza a sami jakbyscie to znali zaliczali byscie sie do tych "wiem ale nie powiem" .

Okas bump,niedenerwuj sie tyle ,bo bedziesz miał zmarszczki.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

piszecie pierdoly ze glowa mala... czepiacie sie "wiem ale nie powiem" aha.. to tacy z was bohaterzy? a jestem na 99% pewien ze 99% z was jakby wiedziala jak dupowac to niepodzielila by sie z innymi napewno, bo co... odkrylem to bede bogaty i po chuj mi konkurencja? lepiej byc samemu bogatym taka prawda i chuj sapiecie do tych co wiedza ale niepowiedza a sami jakbyscie to znali zaliczali byscie sie do tych "wiem ale nie powiem" .

Taka prawda ale wiem ze jak niemasz dupe to niema co robic na Globie bo bedziesz noobem do konca a ci co znaja dupe beda zadzili no wiec niech na serwerze zostana tylko te kilka osob kto zna dupe.

Opublikowano

Wiesz ile zjesz :) Podawajcie dalej pakiety na forum to napewno kazdy bedzie dzialal, efekt mojego poprzedniego postu jest taki ze juz nic nie dziala co bylo w nim opisane huehehe. Publiczna wymiana informacji mija sie z celem. Ktos z K2 ma dobra konfiture.

Opublikowano
bye bye mpc :)

A myślicie ze dzieki działu private te pakiety zostały by na dłużej wątpie

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

NIedługo w końcu ktos wpadnie i po pakitach tak juz jest nawet pro moze zdazyc sie wpadka:)

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Jeżeli coś tak przydatnego jak sposoby na dupowanie jeveli ,etc było by ujawnione na forum w dziale publicznym to za dużo idiotów miało by do tego dostęp :)

Zaletą działu priv jest to że tylko wybrani i rozsądni userzy mają do tego dostęp a nie 12>xx letnie dzieci które dorwały się do komputerów.

Głupich po prostu nie sieja. Większość ludzi która coś "ma ale nie da" naprawdę nie ma nic.

Opublikowano

@2up

Uważam to za reklamę, post usunięty.

@up

Nie powtarzaj się, bo wlepię Ci warna.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Ziomal jest adminem i uważa inaczej.. jest ponad wszystkimi.. :) Jego forum, jego władza... :)

Z tego zdania zgadzają się tylko dwie rzeczy. "Ziomal jest adminem i uważa inaczej".

Powinienem Wam wlepić teraz po kolejnym warnie za nieznanie regulaminu Globalnego.

"8. Na mpcforum.pl jest zakaz reklamowania innych for. Za reklamę forum określa się też informację o tym, że ma się chęć stworzenia takowego."

A Ty napisałeś że powstało pewne forum=reklama. Nie podałeś linku bo dostałbyś bana, ewentualnie warna. Chciałeś aby ludzie pisali na pm. ;)

Zamykam, bo widzę że zeszliście z głównego nurtu tematu. Jak ktoś ma coś "nowego" do napisania=pm do mnie to otworzę.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...