Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

homo

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty serio nic nie rozumiesz? Myślisz, że ktoś byłby bi/homo dla lansu? to teraz posłuchaj.

Ja jestem bi. I nie byłabym z dziewczyną, gdybym była hetero. to nie jest dla lansu, kto normalny chciałby chodzić z osobą tej samej płci, bo jest taka moda? człowiek hetero brzydzi się całować z osobą tej samej płci, a dla homo/bi jest to normalne. spróbuj być hetero i lizać się z osobą tej samej płci to zobaczymy czy wytrzymasz 90 lat czy ileś tam.

Ja nie twierdzę, że ktoś jest homo dla lansu, po prostu taka osoba jest zindoktrynowana.Kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą.Po za tym nie wiem, do czego wy dążycie? Nie macie żadnych szans na rozkwit swoich przekonań w Polsce.Dlaczego nie wyjedziecie na zachód i tam nie będziecie żyć razem z waszymi "tolerancyjnymi" braćmi?

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co to jest jak nie choroba? tak zależy to też od ciebie, bo nie musisz się na to zgodzić no i co z tego ,że państwo józef i marek są porządni? dziecko zapyta się czemu nie ma mamy, bo inne dzieci mają co mu odpowiedzą?, że mama zamieniła się w tatusia?

A jak w takim razie nazwiesz osobę, która gada sama do siebie lub do wyimaginowanego tworu ?

Nie popieram adopcji, bo w gimbazie taki dzieciak by został zniszczony psychicznie

s2c77Oa.png

Opublikowano

http://prntscr.com/29moja

Chciałbym cię poinformować, że heteroseksualiści nie dostają wzwodu na widok męskich tyłków ani nie piszą o jebaniu pedałów

Bóg nic nie stworzył, bo nie istnieje

jak wygląda jak kobieta to co ?

Nie wierzysz w boga ? On wierzy w ciebie i to jest twoj najwiekszy problem .

Bog stworzyl kobiete i faceta a nie jakieś gówno .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

jeżeli biblia to dowód na istnienie boga to książka o spidermanie to dowód na istnienie spidermana.

vd2v.jpg

co do pedałów to jest powiedzenie:

"żyj i daj życie, albo weź się zabij".

<>

Opublikowano

jeżeli biblia to dowód na istnienie boga to książka o spidermanie to dowód na istnienie spidermana.

vd2v.jpg

co do pedałów to jest powiedzenie:

"żyj i daj życie, albo weź się zabij".

Nigdy nie przeczytałeś bibli a takie profanacje tu rzucasz ?

Myślę że bóg się nad tobą zmiłuje i Ci wybaczy , pomodle się za ciebie .

Odpowiem na twoje pytania na zdjęciu

1.Jezus był bogiem 3 osoby boskie bóg ojciec , syn boży (jezus ) duch święty

2.Był Bogiem

3.No i co z tego > Kolejny dowód na boskość tego pana

4.Swojego ojca nazywał bogiem trójca przenajświętsza

5.Tak jak mówił system filozoficzny augustyna , Prawda może jest jedyną prawdą

6.Złe tłumaczenie , a chodźby dlaczego nie mógłby bluźnić

7.Znów miał władzę większą niż szatan

8.No i co z tego ? Ludzie zwykli nie zrozumieli by boskości jego słów , jego uczniom , bo byli jego następcami na ziemi /

9.Ślub z marią magdalena , dzieci naoglądali się filmów i szaleją , jak autor twierdził z kodu davinci przystko to było fake .

Opublikowano

jak wygląda jak kobieta to co ?

Czyli staje ci przy facetach wyglądających jak kobiety ?

Jako wojujący chrześcijanin i pogromca dewiacji jestem zoobowiązany powiedzieć ci, że jesteś chory i powinieneś umrzeć, a po śmierci czeka cię męczarnia w jeziorze wiecznie płonącego ognia.

o kuhwa xD

Wielcy panowie katolicy, specjalnie dla was wklejka z kkk

KKK 2358 Pewna liczba mężczyzn i kobiet przejawia głęboko osadzone skłonności homoseksualne. Skłonność taka, obiektywnie nieuporządkowana, dla większości z nich stanowi trudne doświadczenie. Powinno się traktować te osoby z szacunkiem, współczuciem i delikatnością. Powinno się unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji. Osoby te są wezwane do wypełniania woli Bożej w swoim życiu i – jeśli są chrześcijanami – do złączenia z ofiarą krzyża Pana trudności, jakie mogą napotykać z powodu swojej kondycji.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Czyli staje ci przy facetach wyglądających jak kobiety ?

Jako wojujący chrześcijanin i pogromca dewiacji jestem zoobowiązany powiedzieć ci, że jesteś chory i powinieneś umrzeć, a po śmierci czeka cię męczarnia w jeziorze wiecznie płonącego ognia.

o kuhwa xD

Wielcy panowie katolicy, specjalnie dla was wklejka z kkk

kościół ma innej stanowisko w tej sprawie .

Opublikowano

Stephen-Colbert-Popcorn-1.gif

Te bezsensowne kłótnie nigdy mi się nie znudzą. Po co się kłócicie nie możecie skończyć robić te głupie tematy i zacząć robić coś konstruktywnego?

Przypominam także o zakupie maści na ból dupy dla autora tematu.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

kościół inne stanowisko hmm

franciszek zwalcza homo i pedofilie, ciebie też powinni skoro podoba ci sie dupa faceta

<>

Opublikowano

kościół ma innej stanowisko w tej sprawie .

Katechizm Kościoła Katolickiego (w skrócie KKK) – oficjalna wykładnia doktryny wiary i zasad moralności Kościoła katolickiego, obowiązująca wersja opublikowana została po raz pierwszy w 1992 roku

Katechizm ten zawiera popularnie napisaną wykładnię najważniejszych zasad wiary, moralności i kultu, do których przestrzegania zobowiązani są wierni Kościoła katolickiego.

Według kkk 2358 macie ich szanować.

Jak to jest możliwe, że wy wielcy katolicy nie znacie i nie przestrzegacie własnego katechizmu ? :D

s2c77Oa.png

Opublikowano

"Bóg stworzył..."

Naprawdę potrafisz się powołać tylko na te brednie ?

W psychiatryku powinno zamykać się ludzi takich, jak Ty. Kolejny nietolerancyjny idiota-fanatyk...

Żyj i pozwól żyć innym.

Kurwa, nie pozwolę żyć gejom/lezbom/bi, bo to wybryki natury, kobieta powinna kochać faceta i na odwrót, a nie kurwa facet wpycha facetowi, baba liże cipsko babie, pomyśl logiczne, że przez takich patałachów nasze społeczeństwo jest wyzywane, bluzgane.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Kurwa, nie pozwolę żyć gejom/lezbom/bi, bo to wybryki natury, kobieta powinna kochać faceta i na odwrót, a nie kurwa facet wpycha facetowi, baba liże cipsko babie, pomyśl logiczne, że przez takich patałachów nasze społeczeństwo jest wyzywane, bluzgane.

Ja nie pozwolę żyć takim ludziom jak ty. Trochę szacunku dla drugiej osoby, co oni ci takiego zrobili? To przez takie osoby jak TY nasze społeczeństwo jest wyzywane i bluzgane.

Nie wiem jak wam ludzie może przeszkadzać to kto co robi i z kim jest. Jeśli kobieta zakochała się w kobiecie niech z nią będzie, najważniejsze w życiu jest mieć kogoś kogo się kocha, wy w tej chwili chcecie takiej osobie odebrać prawo do miłości. ''Szanuj bliźniego swego jak siebie samego'' drodzy dewoci.

Opublikowano

Ja tam pedałów nie lubię . Nie wyobrażam sobie miec 15 cm w dupie ;c .

Opublikowano

Typowy debil. Sory jeśli cię uraziłem ale inaczej tego nazwać się nie da.

Znalazł się wielce obrońca społeczeństwa który pilnuje porządku na tej planecie.

Może od razu zabić wszystkich chorych na inne choroby? Przeziębionych też bo są słabi i społeczeństwo na tym traci. I tu powstaje pytanie kto tu jest chory.

Orientacja odmienna od hetero to odstępstwo od normy czyli w pewnym sensie choroba. Ale czemu trzeba tępić? Przeszkadza ci to nie patrz.

"Rozwinięci ludzie mówią o ideach, przeciętni o wydarzeniach a niedojrzali o innych ludziach" - Widać do której grupy należy znaczna część tego forum.

Bo jakim debilem trzeba być aby tępić kogoś za orientacje. Nie każdy homo chodzi kolorowo na parady równości ale mimo to przez idiotów są traktowani tak samo jak ci pseudo-homo jednak to jest odsetek a nie reguła.

Aby było jasne nie jestem homo ani bi ale również nie jestem za bez powodowym tępieniem innych ludzi.

A teraz proszę o minimum jeden (chociaż wolałbym więcej) argument na to dlaczego należy tępić homo/bi? Czekam.

A jeżeli ktoś napisze, że jest to odchył od normy to z góry informuje, że w ten sposób trzeba by było zniszczyć minimum 1/4 naszego społeczeństwa bo odmienność jest regułom a nie przypadkiem.

Ja tam pedałów nie lubię . Nie wyobrażam sobie miec 15 cm w dupie ;c .

Oczywiście. Nikt nie każe ci ich lubić ale czy to znaczy, że trzeba ich tępić? Zajmijcie się swoim życiem no chyba, że go nie macie to idź je stwórz a nie niszczcie życie innym.

Jestem ciekaw jak byście zareagowali za kilkadziesiąt lat wasze dziecko by miało skłonności homoseksualne. Też byście zabili?

Opublikowano

Typowy debil. Sory jeśli cię uraziłem ale inaczej tego nazwać się nie da.

Znalazł się wielce obrońca społeczeństwa który pilnuje porządku na tej planecie.

Może od razu zabić wszystkich chorych na inne choroby? Przeziębionych też bo są słabi i społeczeństwo na tym traci. I tu powstaje pytanie kto tu jest chory.

Orientacja odmienna od hetero to odstępstwo od normy czyli w pewnym sensie choroba. Ale czemu trzeba tępić? Przeszkadza ci to nie patrz.

"Rozwinięci ludzie mówią o ideach, przeciętni o wydarzeniach a niedojrzali o innych ludziach" - Widać do której grupy należy znaczna część tego forum.

Bo jakim debilem trzeba być aby tępić kogoś za orientacje. Nie każdy homo chodzi kolorowo na parady równości ale mimo to przez idiotów są traktowani tak samo jak ci pseudo-homo jednak to jest odsetek a nie reguła.

Aby było jasne nie jestem homo ani bi ale również nie jestem za bez powodowym tępieniem innych ludzi.

A teraz proszę o minimum jeden (chociaż wolałbym więcej) argument na to dlaczego należy tępić homo/bi? Czekam.

A jeżeli ktoś napisze, że jest to odchył od normy to z góry informuje, że w ten sposób trzeba by było zniszczyć minimum 1/4 naszego społeczeństwa bo odmienność jest regułom a nie przypadkiem.

Oczywiście. Nikt nie każe ci ich lubić ale czy to znaczy, że trzeba ich tępić? Zajmijcie się swoim życiem no chyba, że go nie macie to idź je stwórz a nie niszczcie życie innym.

Jestem ciekaw jak byście zareagowali za kilkadziesiąt lat wasze dziecko by miało skłonności homoseksualne. Też byście zabili?

Skłonności homoseksualne, są niczym jak "nie chca mnie chlopaki to bede z dziewczyna' itp to jest poprostu choroba a nie wybór z kim ja chce być.Takie osoby powinny sie leczyć, ale wątpie czy to coś da.

Opublikowano

@TOPIC

Sądzę, że poprostu administracja usuwa je, gdyż np. gej czytający to się nie uraził. Ja sam tępię pedalstwo, tak jak Putin. :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Do wszystkich tu piszących... homoseksualizm to nie choroba!

Niektórzy mają taki... błąd w DNA, i wtedy nie czują pociągu do odmiennej płci.

0tp3.jpg

Opublikowano
Katechizm Kościoła Katolickiego (w skrócie KKK) – oficjalna wykładnia doktryny wiary i zasad moralności Kościoła katolickiego, obowiązująca wersja opublikowana została po raz pierwszy w 1992 roku

Katechizm ten zawiera popularnie napisaną wykładnię najważniejszych zasad wiary, moralności i kultu, do których przestrzegania zobowiązani są wierni Kościoła katolickiego.

Według kkk 2358 macie ich szanować.

Jak to jest możliwe, że wy wielcy katolicy nie znacie i nie przestrzegacie własnego katechizmu ? :D

Jestem nietolerancyjnym katolikiem , może trochę to dziwnie brzmi ale nie pozwolę by taka dewiacja jak ty sie rozszerzała . Dla mnie kościół nie powinnien poważnie traktować homo nie wiadomo , ale co ja mówię przecież tak jest , ideologie gender brak możliwości adoptowanie i ślubów .

Opublikowano

@TOPIC

Sądzę, że poprostu administracja usuwa je, gdyż np. gej czytający to się nie uraził. Ja sam tępię pedalstwo, tak jak Putin. :)

A ja jak Obama ich nie tępię. Chcesz to mogę ci kupić bilet w jedną stronę do Moskwy. Może najlepiej odejdźmy z Europy i oddajmy się Rosjanom. Jak kurwa w tych czasach można powiedzieć że jakąś grupę ludzi trzeba tępić. Potomkowie Hitlera?

Opublikowano

Czy ten temat musi być poruszany także na tym forum? Nie ma najmniejszego sensu rozpisywać się... I tak was gówno obchodzi moje zdanie, o ile ktoś to przeczyta w tym temacie. Pedały nie powinny mieć dzieci (adoptować), a i raczej się nie afiszować.

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

Opublikowano

Gej/Lezba/Bi mogą zmienić swoją orientacje na hetero normalnie, wystarczy silna wola i chęć do owej zmiany :).

To idź się zajmować kolegami, a nie tylko koleżankami.

Jesteś idiotą który nie wie jak naprawdę jest.

@Top

Nie można zmieniać takich osób. Tak samo np. ty, wolisz dziewczyny to on woli chłopców.

Dla niego to normalne jak dla ciebie dziewczyny. Tak trudno to pojąć?

I pedał jest od roweru.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Bardzo proszę... zamknijcie ten temat. Zaraz padnę tutaj z nerwicy. Nienawidzę osób, które nie wiedzą co piszą. Jeżeli już piszecie tutaj, to przynajmniej poczytajcie trochę o tym.

Co chwila ktoś pisząc komentarz używa niecenzuralnych słów... Moderatorzy, nie śpijcie...

Taka osoba jest tak jakby połączeniem chłopaka z dziewczyną. Ma ona np. ciało dziewczyny ale umysł chłopaka. Wtedy, albo się zmienia płeć, albo zostaje się homoseksualistą. Osoba o innej orientacji seksualnej nie wytrzyma długo w związku z przeciwną płcią.

0tp3.jpg

Opublikowano

Hmm a ja mam tak zwanie "wyjebane" na to czasami zdarza sie mi powiedzieć o pedal idzie albo cos ale po co hejtowac kogoś i to jeszcze przez internet .. Jak jestes taki chojrak to stan na przeciwko takiego pedala/leśny czy cos i powiedz co myslisz moge sie zalozyc ze 70% ludzi sie nie odważy ;) a pedalow ogólnie nie toleruje leśny sa w porządku ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...