Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy multihack BaboHax

ToshiKatsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten co podał gravity

to najnowszy i działający

zaktualizujcie pierwszą strone z linkiem

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

szkoda że 64bit :/

nie prawda, wystarczy podpiac slach detective i pieknie smiga :) hack jest bardzo zbugowany, takze za bardzo go nie polecam..

Opublikowano

nie prawda, wystarczy podpiac slach detective i pieknie smiga :) hack jest bardzo zbugowany, takze za bardzo go nie polecam..

A moglbyś opisać jak to zrobić? Byłbym wdzieczny
Opublikowano

Ściągasz Slash Detective, Włączasz MV i gdy pojawia się to okienko z ładowaniem to szybko włączasz Slash Detective wybierasz tabelke Service Descriptor Table potem klikasz na byle co ppm i Restaurar Todos , potem jak gra się załaduje to włączasz BaboHax.

nostaleh.png
Budowniczy
Opublikowano

Mi wszystko pięknie działa.

Pobrałem z oficjalnej strony i zero błędów.

No fajnie się trolluje kolegów w Microsie xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No dobra, wszystko fajnie. Hack działa i tak dalej, ale nie moge skakać. Czy to Ja mam tylko taki problem czy jednak to normalne przy użytkowaniu tego hacka? :)

Opublikowano

No dobra, wszystko fajnie. Hack działa i tak dalej, ale nie moge skakać. Czy to Ja mam tylko taki problem czy jednak to normalne przy użytkowaniu tego hacka? :)

Więc jak by to ująć...wiele ludzi ma ten problem, ten jack jest po prostu zbugowany ;D
Opublikowano

Fakt zauważyłem:P. Dziś chciałem skoczyć, ale zamiast skoczyć to zacząłem latać.. mimo niezaznaczonej opcji "Fly" :D..także ciekawie. Ale na boss'a działa, taki plus ^^

Opublikowano

Według niektórych antywirusów ma wirusy a według inny nie i teraz moje pytanie :) Czy ten hack jest czysty? Posiada wirusy czy nie bo nie ogarniam już :D Z góry dziękuję za odpowiedź

Opublikowano

Według niektórych antywirusów ma wirusy a według inny nie i teraz moje pytanie :) Czy ten hack jest czysty? Posiada wirusy czy nie bo nie ogarniam już :D Z góry dziękuję za odpowiedź

tam jest injector i on jest wykrywany jako wirus bo wplywa na clienta gry

Opublikowano

Nie chce Wam nic mówić, ale wg mnie bez tego gówna gra się dużo lepiej ;)

Ale co ja tam wiem...

Hack już nie działa więc myślę, że zastanawianie się nad tym czy był zawirusowany czy nie, nie ma sensu ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...