Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Moderatorem / GM / Administratorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję posady jako " GM, moderator bądź Administrator "

Coś o sobie :

Mam na imię Angelika, uczęszczam do do szkoły jako Technik Informatyk na 2 roku. Interesuję się Geografią, Muzyką, Fotografią , Tańcem, Metinem oraz Motocorssami. Chciałabym zostać GM, moderatorem bądź Administratorem, ponieważ Chciałabym spróbować swoich sił w prowadzeniu czegoś na czym mi zależy.

Moje doświadczenie :

Co do umiejętności to nie są bardzo wysokie, ale posiadam widzę o Metinie nie małą. Jeśli będzie potrzeba, będę siedziała na ts'ie. Ludzie mogą wysyłać do mnie skargi na innych graczy lub problemy związane z grą, czyli tak zwane Bugi lub prosić o pomoc w innych sytuacjach.

Jestem osobą kreatywną, która zawsze próbuje ogarnąć sama, lecz czasami także potrzebuję pomocy. Jestem typem Człowieka którą trudno zdenerwować, lub wyprowadzić z równowagi. Trzymam nerwy na stali. Chciałabym pomagać innym użytkownikom i przekazywać im wiedzę, którą posiadam. Pomóc w jakikolwiek sposób. Nie olewam graczy i mam do nich szacunek jak i do siebie samej.
Więcej informacji możecie uzyskać pod Tematem bądź na pw.
Mój numer gg : 49303869

Opublikowano

Nie polecam serdecznie koleżanki Vivien :) Gdy dochodziła do teamu naszego serwera, który będzie startował w tym miesiącu, na stanowisko Global Moderatora forum, pisałem jasno i wyraźnie, że nie życzę sobie jej w innych projektach Metin2 ;) Co się okazało ? Koleżanka szuka dalej osoby naiwnej, która dodam ją do Teamu, ludzie piszą mi na GG że Vi. do nich pisze.

Nie polecam !

Pozdrawiam [HA]EltseN

3326577568.png

Opublikowano

Nie polecam serdecznie koleżanki Vivien :) Gdy dochodziła do teamu naszego serwera, który będzie startował w tym miesiącu, na stanowisko Global Moderatora forum, pisałem jasno i wyraźnie, że nie życzę sobie jej w innych projektach Metin2 ;) Co się okazało ? Koleżanka szuka dalej osoby naiwnej, która dodam ją do Teamu, ludzie piszą mi na GG że Vi. do nich pisze.

Nie polecam !

Pozdrawiam [HA]EltseN

Tak :). Jak zobaczyłem Twój opis na gg, wbiłem na forum, co zobaczyłem? Moderator Vi., a moment przed pisała mi, czy moje ogłoszenie aktualne. Jak się jej spytałem o co chodzi to powiedziała, że tylko na chwilę, póki kolega nie znajdzie zastępcy. Iż wcześniej miałem współpracować z EltseN to do niego napisałem, bo miałem numer gg i się okazało to czystym kłamstwem.

Nie polecam!

Opublikowano

^^ Ciągneła pewnie CI ostro :) Brat pisał z twojego GG ;) Okej ;) Zresztą ^^ nie ważnie nie polecam i tyle

3326577568.png

Opublikowano

ElsteN jesteś pustym dzieckiem. Masz 15 lat a zachowujesz się jak 3 latek. Szczerze mówiąc w ch** się cieszę, że mój brat mnie z tamtąd wyplątał. Jesteście tak żałosni, że gorzej to już się nie da. To na tyle z mojej strony. :)

Ps. Każdy spam, zostanie zgłoszony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...