Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs "Zostań fotografem w Minecraft"

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam pytanie, to trzeba samemu coś zbudować w Minecraft, czy pobawić się z gimpem/photoshopem, czy te dwie rzeczy są dozwolone?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Inaczej, masz zbudować np. Mikołaja w Minecraft, i po prostu wysłać nam zdjęcie, bez jakiegoś przerabiania w gimpie (Jest to zabronione) Możesz jedynie użyć Shaderów ;)

Arcymistrz
Opublikowano

świątecznej a następnie zrobienia zdjęcia tej budowli (ScreenShot) i wysłać nam tutaj pod tematem ;)

Ogarnijcie to zdanie.

Opublikowano

CusT, jesli mialem juz gotowa mape na komputerze zamek z kolegami to moge wstawic? ( Juz wstawilem ) xD

Powiem ci że te 3 screeny przy wejściu do zamku są dziwne.

Opublikowano

CusT, jesli mialem juz gotowa mape na komputerze zamek z kolegami to moge wstawic? ( Juz wstawilem ) xD

To ma być tematyka świąteczna ...

Opublikowano

Według mnie powinniscie dodać do regulaminu punkt z dozwolonymi teksturkami, bo ktoś sobie stzeli teksturki, np. z gotowymi prezentami w "jednym klocku" i będzie to dla niego wielkie ułatwienie ...

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Easy raczej możesz jeśli się znajdzie tam tabliczka, że na MPCforum, twój nick itd. Jak budowało kilka osób, tylko ty dostaniesz nagrodę.

A tak w ogóle, teraz widzę, że ziomek oddał 3 prace, bałwana, renifera i choinkę. Takie coś jest dozwolone? Bo na żadnym zdjęciu nie widać kolejnej pracy, one są osobno.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Easy raczej możesz jeśli się znajdzie tam tabliczka, że na MPCforum, twój nick itd. Jak budowało kilka osób, tylko ty dostaniesz nagrodę.

A tak w ogóle, teraz widzę, że ziomek oddał 3 prace, bałwana, renifera i choinkę. Takie coś jest dozwolone? Bo na żadnym zdjęciu nie widać kolejnej pracy, one są osobno.

Wiem, taka praca jest odrzucana.

Może to być fot z serwera ale nie mojego ;p ?

Jeśli praca jest Twoja i masz na to dowody, to tak.

343731479829004887779.png

Opublikowano

- Kiedy wyniki?

Dziękujemy wszystkim użytkownikom za wzięcie udziału w konkursie, wyniki zostaną ogłoszone niebawem !

Więc wkrótce one się pojawią ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...