Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko co do Łowcy

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Niedawno zacząłem grać w Margonem mam 24lv łowcy i próbuje chodzić na kotołaka bo podobno można zarobić czy coś , ale po drodze są wrodzy gracze i obojętnie jaki mają lv taki sam mniejszy , to nie mogę zabić , ledwo pół hp im zabieram . Mam nick Shithny ( podobno jak sie wpisze gdzieś to można zobaczyć eq ).

Arcymistrz
Opublikowano

Muszę zobaczyć twoje EQ, a nie mogę odszukać profilu, więc wejdź w konfigurację http://scr.hu/1z5r/af4kw

Później w zakładkę profil i kliknij "Pokaż profil" i daj mi link do tego.
Co do kotołaka.
Gracze chodzi Ci o ludzi czy o potwory? Jeśli o graczy, a oni Ciebie biją między godziną 6:00 a 23:59 to jeśli masz to:
(chodzi o te miecze)
To kliknij je, aby mieć tarczę, jednak jeśli biją Ciebie między 00:00 a 5:59 to nie masz wyjścia, bo wtedy wszystkie pomarańczowe mapy zmieniają się w czerwone.
Jeśli chodzi o potwory i jak nie dajesz im rady to kup zwój teleportacyjny kotołaka i przenieś się na mapę gdzie on się znajduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...