Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF4 "program przestał działać..."

piotruz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem kolejną osobą, która ma problem ze znanym komunikatem "program przestał działać..." w grze BF4, a mianowicie po kilku minutach po wejściu na serwer gdy sobie gram (chodzi mi o multi) nagle "wyrzuca" mnie z serwera robi się czarne tło i wyskakuje okienko z komunikatem wyżej przeze mnie wspomnianym. Dzieje się to za każdym razem gdy tylko wejdę na serwer. Jest to dość irytujące i wkurzające bo nie da się pograć z czystą przyjemnością. Grając w kampanie gra chodzi bez zarzutu nic się nie wiesza, nigdzie mnie nie wyrzuca, nie ma żadnych komunikatów wszystko jest ok. Tylko na multi coś się dzieje.

Będę bardzo wdzięczny jeżeli dostane jakąś wskazówkę jak usunąć ten problem.

System: Windows 7 64 bit.

Karta graficzna: GeForce 660Ti 1gb

Procesor: i7 860

Ram: 6Gb

Karta graficzna ma zainstalowane najnowsze sterowniki.

Również wybrałem opcje "Napraw instalację", ale nic to nie dało.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niektórzy ludzie mają takie błędy i nikt nie jest w stanie temu zaradzić.

Spójrz na forum BF battlelogu w dział problemy techniczne PC - temat z tym błędem ma 56 stron i żadnego rozwiązania.

DICE/EA po prostu lipe wydali.

Opublikowano

Mogę się na 100% założyć że wina stoi po stronie Ea+dice = microsoft. Za pewne W7 nie jest w 100% kompatybilne z bf4.

Jeśli chcesz możesz zawsze spróbować zainstalować W8. Ale nie obiecam że będzie działać. // u przyjaciela spokojnie pyka.

2 sprawa czy jak 'reinstalowałeś' gre to dałeś ją na ten sam dysk?może wystarczy zainstalować na inna partycje ;P

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...