Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłącza mi kompa podczas gry.

MyShot*4*You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Zaczelo sie to wczoraj. Podczas gry w cf'a komputer mi sie wylacza. Odrazu tak jakbym wyjal wtyczke z gniazdka. Najczesniej staje sie tak gdy konczy sie rozgrywka. Nigdy podczas. Wie ktos moze w czym tkwi problem?
Karta graficzna AMD RADEON hd 6800 sERIES

Procesor AMD FX-6100 Six-Core Processor

cmr7f3.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie przegrzewa się procesor. Musisz przeczyścić układ chłodzenia procesora :)

2isw7yf.png

Opublikowano

To nie jest od procesora tylko brakuje pamięci fizycznej a jak brakuje pamięci fizycznej komputera to go wyłącza dla bezpieczeństwa aby się nie spalił, drugą opcją jest to że siada ci zasilacz w komputerze i możesz sprawdzić czy aby na pewno wszystko z nim jest ok i czy wszystko gra ;p... Procesor tutaj nie ma nic do rzeczy i na pewno nie ma czegoś takiego jak "układ chłodzenia procesora" bo to jest po prostu chłodzenie albo wiatrak bez którego też komputer by działał tylko że procesor mógłby się spalić dosyć szybko :D

Opublikowano

@up

W procesor jest chłodzone w większości przez "radiator" który jest podłączony do wentylatora...

2isw7yf.png

Opublikowano

@up

W procesor jest chłodzone w większości przez "radiator" który jest podłączony do wentylatora...

Wyjdź z googli bo mowisz tutaj o chłodzeniach z tzw. "serwera" :D

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że nie wiesz co to radiator i jak to wszystko działa a piszesz o tym po prostu, prosto z googli bez zastanowienia ;)

Ja proponuje zamknąć temat bo się spam robi i są wypowiedzi TZW. MPC'owskich EXPERTÓW . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...