Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję] Osób do ekipy serwerowej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Hamachi nie aktualne, tworzymy serwer dedykowany. Poszukujemy nadal grafika, zgłoszenia PW

Zbieram osoby do ekipy serwera metin2. Serwer dedykowany

Poszukuję Grafika, jak kogoś jeszcze to dodam w późniejszym czasie :)

Będzie to serwer ultra hard // tu zaszła zmiana

Więcej

Kontakt:

GG 47479166

Bądź PW na forum.

Wzór zgłoszeń

Imię:

Doświadczenie:

Co sobą zaoferujesz:

Plany na rozwój serwera:

Pozdrawiam!

Opublikowano

Zostaniemy GM'ami :)

Imię: Kamil oraz Damian

Doświadczenie: Byliśmy juz Gm'ami na paru róznych serwerach miedzy innymi : Nervil.pl , ExperionMT2 (oby dwie serwerownie LiteGames.pl) oraz paru innych serwerach (nazw nie pamiętam ) .

Co sobą zaoferujesz: Oferujemy dużo czasu spędzonego na serwerze ( 6-12h dziennie ) Organizacje róznych zabaw dla graczy na serwerze oraz TeamSpeaku . Ogolnie z kolegą zajmujemy sie rowniez w malym stopniu sprawami technicznymi serwera gdyż mielismy juz plany na otwarcie ale przy 80 % skonczony plikow serwerowych legly one w gruzach . Wiecej moge opisać na PW lub GG :)

Plany na rozwój serwera: Prezetacja serwera na róznych forach oraz zrobienie paru reklam , duzo Eventow na serwerze oraz sciagnać jak najwieksza ilosc graczy na serwer :)

Wiecej informacji na Pw w którym otrzymacie moj prywatny numer GG .
Pozdrawiam : MaxWell <3

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Rekrutacja na Gm

Imię : Dawid

Zamieszkały w Berlinie

Doświadczenie : Z doświadczeniem jest tak oo

Ogarniam rzeczy prawie wszystkie ale nie wszystkie

W metina gram od 5 lat :)

W skali od 1 do 10 moja skala wynoś 8 na 9 Nie będę wkręcał kitów , że 10 bo niektórych rzeczy nie ogarniam :)

Dlaczego ja : Ponieważ lubię pomagać graczom :)

Lubię prowadzić eventy typu : ox. zuo itp

Pomogę także przy rozwinięcie serwera team speaka .. Permisje itp

Zareklamuje serwer na różnych forach internetowych :)

Pomogę zrobić prezentację na Mpc Forum .

Sprawny mikrofon oraz ts3 :)

Co ja oferuje : Ja oferuje

Dobrą współpracę z serwer

Prowadzenie na serwer nowych eventów

Pomaganie graczom :)

Czego oczekuje : Oczekuje tak

Dobrej współpracy z resztą administracją

I to na tyle :)

Co bym prowadził na serwer nowego :

Napewno dużo rzeczy np : eventów w grzę jak i na forum :)

Proszę o przeczytanie tej rekrutacji :)

Więcej informacji na prywatnej wiadomość na forum :)

Opublikowano

Piszę o stanowisko technika. Nie będę tego kolorował bo nie o to chodzi.

Imię: Krzysztof

Doświadczenie: 2 Lata doświadczenia w tworzeniu serwerów. Styczność z metinem od 2008 roku. Obecnie nie gram.

Oferuję:

- Stworzenie od podstaw całego systemu przedmiotów(proszę nie mylić z systemem ulepszeń, to 2 różne rzeczy) - dostosowanego pod parametry serwera.

- Mechanikę rozgrywki tzn. balansowanie postaci, potworów, tworzenie nowych umiejętności i edycja istniejących.

- Edycje kodu gry tzw. "game"

- Pozostałe sprawy związane z MySQL, FTP

- Tworzenie całkiem nowych map.

- Udzwiękowienie klienta gry(Efekty, Soundtracki).

- Drobna wiedza nt. Klienta Gry

- Reszty drobiazgów nie będę tutaj wymieniać.

Plany na rozwój serwera: Oczywiście mam pomysł na bardzo dobry serwer, 2 lata pracy "dla siebie" wystarczy, bym mógł stworzyć coś nowego. Szefa projektu proszę o zostawienie wiadomości na PW tutaj bądź GG: 7517177 gdzie będzie można porozmawiać "na luzie" i tylko wtedy, jeśli jest zainteresowany wszystkimi w.w. ofertami, gdyż nie mam zamiaru brać udziału w tworzeniu tysięcznej nieudolnej kopii ułatwionego PL-a.

Opublikowano

Nie polecam Go. Szuka kokosów i oskarża kogoś nie znając go. :)

Koleżanko mogę Ci screena z archiwum wysłać. Szukam rzetelnej osoby, a nie jakiegoś dzieciara.

Dołączaj do jednego projektu metin2, a nie do 5 :). Płaczesz, bo skłamałaś, a ja znałem [HA] serwera i to przeze mnie niby Cię wywalili? Jeżeli tak uważasz to zadaj sobie pytanie. Dlaczego skłamałaś?

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Up. Dzieciarem to Ty jesteś. Kłamstwo to nie grzech ciężki by przez to kogoś osądzać. Bo z tego co wiem to ona jest o wiele bardziej dojrzalsza niż Ty.

Opublikowano

- 250 lv

- 125 p. statystyk

- Nowy system ulepszeń

250lv to - Easy/4FuN/PvP

125 statystyki - Medium/Easy/PVP

Nowy system ulepszeń to rozumiem, że z noży robisz łuk z łuku tarcze, a z tarczy robisz miecz?

Opublikowano

Zgłaszam sie .

Imię:Damian

Doświadczenie: 4 lata w metku, setki gm na hamachi , z 10 na jakimś poważniejszym

Co sobą zaoferujesz: Miła atmosferę :D To co będziecie potrzebować to wam pomoge

Plany na rozwój serwera: Tak

Podajcie ts to sie dowiecie więcej

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Następne dziecko do kolekcji. Tak jak mówiłam. UP ! DZIECI NIE POLECAM. SERWER UPADNIE PO 3 DNIACH, bo z takimi nobami nie da się pracować nawet. Tak więc powodzenia. ; 3

Opublikowano

Następne dziecko do kolekcji. Tak jak mówiłam. UP ! DZIECI NIE POLECAM. SERWER UPADNIE PO 3 DNIACH, bo z takimi nobami nie da się pracować nawet. Tak więc powodzenia. ; 3

No wiem, upadnie bo ciebie nie ma w ekipie :). Proszę wróć ;3

JOKE Nie polecam Pani :), pisze do miliona ludzi, aby wziąść udział w projekcie, a potem kłamie, że to brat szukał posady, gdyż przez to iż wiedziałem jaki ma numer gg [HA] tego serwera to do niego napisałem i została wyrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...