Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nupy 30 lv

qwertywinxp123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań związanych z tworzeniem wymienionych w temacie nupków.

1.Czy po wbiciu 30 lvl dostajemy nd?

2.Jeśli nie, czy musimy ukończyć cp 30?

3.Jaki jest średni zarobek na takim nupku?

4.Ile trwa stworzenie takiej jednej postaci?

Z góry dzięki, 5;3

Opublikowano

100k z nupa? Pozdro. Masz 50 olbrzymów a robisz je na fullki i zarabiasz 200k+ Do tego armor jakiś czasem się trafi u5/6 +100k. Za nd masz 1,6kk przynajmniej. Jak mniej to nie potrafisz kupować za nd. Kupuj eli ini, perfumy. Do tego jak masz kilka nupów to odpalasz multiclienta i główna postać (powiedzmy 80lv) do tego jakieś 3-4 nupy 30lv. Daje to 80+30x5 = Jakieś 250k na bb. Zbierasz drop na 80lv :) Hajs się praktycznie sam robi a wy narzekacie, że hajsu nie ma

Opublikowano

Jak masz kolege lub sam ogarniasz to bierzesz nupa na szopy/gołebie/jaszczurki i masz w 1.3h wyexpionego do około hmmm 24lv (ja tak miałem) w pt oczywiście :P musisz zrobić cp 30lv i ja kupiłem eliksir inicjalizacji i komuś wcisnołem za 3kk zostało 5nd i zrobilem kolejnego :P itd itd w 1 dzień 3 nupki zrobiłem i duzo zarobilem przy okazji piórka,olbrzymy,i drop z nupa to z 1 nupa bez nb wychodzi 1kk :P

dzieki i cześć:)

Opublikowano

100k z nupa? Pozdro. Masz 50 olbrzymów a robisz je na fullki i zarabiasz 200k+ Do tego armor jakiś czasem się trafi u5/6 +100k. Za nd masz 1,6kk przynajmniej. Jak mniej to nie potrafisz kupować za nd. Kupuj eli ini, perfumy. Do tego jak masz kilka nupów to odpalasz multiclienta i główna postać (powiedzmy 80lv) do tego jakieś 3-4 nupy 30lv. Daje to 80+30x5 = Jakieś 250k na bb. Zbierasz drop na 80lv :) Hajs się praktycznie sam robi a wy narzekacie, że hajsu nie ma

Mi chodziło za sam drop i zbieranie kasy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Przepraszam was bardzo, nabijacze postów, ale kolega się pytał o kilka spraw. dxdxdxd rozwiazal to, wiec w czym rzecz? Wtargne juz ostateczna odpowiedz na to pytanie , a ty to zamkniesz , okej ? :3

1. Nie, dopiero po wykonaniu cp 30 .

3. Moim zdaniem 30 nd sie nie oplaca sellac, lepiej dozbierac np 150 i kupic pudło + 2 inicjalizacje = ok. 10 kk. Wliczając dropy z nupa, to będzie jakieś 2 kk na nupa.

4. To też zależy. Są różne sposoby. Ja na przykład biore 2 nupy do pt i dropie pióra. Jak im wbije sie 21 lvl to albo robie na nich misje/albo expie dalej inne nupy. (na 21 lvl nie trzeba doexpiac lvl, sam sie wbija do 30) Ale standardowo jakies 6-7 godzin, zalezy jak bardzo jestes nastawiony, bo da sie i w 4.

5. Nie ma sprawy.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Osobiście zawsze zgarniałem 2 nupy do pt(na innych klientach) expiłem sobie na groszkach je tak, aby wbiły 20 job. Następie wybierałem im profkę jako wojek,łapałem lista jako peta, puszczałem je na bocie na ziarnach/złośnikach do 27 lvla. Następnie robiłem wszystkie zaległe cp z pomoca main postaci. Dzięki wbiciu 27 lvl, nie musiałem ich potem doexpiać. Zarobek z nupa to ok 300k + za wbicie 30 lvla 30n$x2. Więc się nawet opłaca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...