Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Zrobię modpack'a

gregor1352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę zrobić modpacka na wersję minecraft od 1.4.6 do 1.6.4,

Najlepiej mi wychodzą przygodowe.

Modpacka mogę zrobić za darmo ,takie hobby :)

Opublikowano

Ja poprosze modpack rpg na wersje 1.5.2.

I jeżeli byś mógł to zrób .minecraft z terra firma craft na 1.5.1.

PS. Robisz .minecraft czy instalke?

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Ja poprosze modpack rpg na wersje 1.5.2.

I jeżeli byś mógł to zrób .minecraft z terra firma craft na 1.5.1.

PS. Robisz .minecraft czy instalke?

Jak chcesz minecraft terra firma craft to jedynie mapka z nim działa.

Robię modpacki w osobnych folderach na magic launcherze.

Opublikowano

Ja poproszę modpacka na 1.6.4 z tymi życiami, i żeby ta paczka polegała na eksploringu, nie na kopaniu itd.

Poproszę jeszcze żeby tam było Jammy's Furniture (jakos tak)

huuhuhuhu

Opublikowano

na kiedy?

może dzisiaj.

Ja poproszę modpacka na 1.6.4 z tymi życiami, i żeby ta paczka polegała na eksploringu, nie na kopaniu itd.

Poproszę jeszcze żeby tam było Jammy's Furniture (jakos tak)

ok, a pam harvest dodać?

Opublikowano

ja poprosiłbym modpack na 1.6.4 żeby był ciekawy nie chcę modów tych co mają wszyscy teraz (youtuberzy) chcę pograć z kolegą i się ani trochę nie nudzić (serwer już sam stworzę, ale modów nie znam dobrze) nie chcę także rpg

Mogą być nowe biomy?

Opublikowano

oczywiście :)

1.Chcesz pam harvest?

2.Optifine czy Better leaves and grass mod na krew,zaokrąglone liście i trawę ,która się rusza gdy do niej wejdziesz.

Opublikowano

1. tak myślę że będzie ciekawiej

2. Optifine jakoś bardziej wolę

1.Dodać iron chest na skrzynie z dirta,żelaza,złota,obsydianu i diamentów?

2.Chcesz moda na duuuuuuuuużo nowych ród?

Opublikowano

Witaj!

Czy dałbyś zrobić jakiegoś modpack'a technicznego? BuildCraft z addonami itp. Tylko jeśli jeszcze dasz radę to z plikami serwerowymi:)

Nie za dużo modów tak na 1GB minecrafta;p

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Witaj!

Czy dałbyś zrobić jakiegoś modpack'a technicznego? BuildCraft z addonami itp. Tylko jeśli jeszcze dasz radę to z plikami serwerowymi:)

Nie za dużo modów tak na 1GB minecrafta;p

po 1 techniczne ogarniam średnio ,a addonów już wogóle ,więc bym zrobił beznadziejnego modpacka.

po 2 Pliki serwerowe też by było ciężko zrobić

Więc niestety nie:(

Opublikowano

Na wersję 1.6.4 Jak możesz wgraj: Mo'Creatures OptiFine Rei's Minimap UsefulFood ExtraBiomsXL jakiś na nowe minerały i dołóż jakieś swoje ;) Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Witam, chcialabym cie poprosic o moda RPG, ja i moj kolega chcemy otworzyc swietnego serva RPG mamy juz moda na robienie questow i npc, ale brakuje nam moda ktory stworzyl by klasy i skille,lvle,mane, hp itp. Byli bysmy bardzo wdzieczni za zrobienie tego moda. W podziece bedziemy mogli niestety dac tylko pasade w administracji. Mam nadzieje ze sie odezwiesz bo naprawde bardzo nam brakuje osoby ktora pod wzgledem technicznym by wszystko ogarnela.

Opublikowano

Witam, chcialabym cie poprosic o moda RPG, ja i moj kolega chcemy otworzyc swietnego serva RPG mamy juz moda na robienie questow i npc, ale brakuje nam moda ktory stworzyl by klasy i skille,lvle,mane, hp itp. Byli bysmy bardzo wdzieczni za zrobienie tego moda. W podziece bedziemy mogli niestety dac tylko pasade w administracji. Mam nadzieje ze sie odezwiesz bo naprawde bardzo nam brakuje osoby ktora pod wzgledem technicznym by wszystko ogarnela.

jak by co moj skyp to ordo909 na Skypie (jestem tym kolega Alore) xD naprawde mamy fajny pomysl na serva ale brakuje nam troche biomow, no i przedewszystkim systemu RPG

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka ! Mógłbym Cię poprosić o modpack'a przygodowego ? wersja 1.6.4

Najbardziej chciałbym się skupić na budowaniu czyli fajnie jakby było kilka ciekawych modów które dodają nowe ciekawe bloki :)
pam harvest to podstawa :D, Carpenters Blocks a reszta według twojego uznanie ;) bez mo creatures nie lubię zbytnio dodatkowych mobków które utrudniają grę oczywiście,żeby zostało jeszcze troszku miejsca na inne mody trochę techniczne bo je sobie dodam sam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...