Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko zdobyć pieczęcie

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem nowym graczem doca i przeszedlem 1 samouczek i mam juz 230 pieczęci i tu rodzi sie pytanie jak nabić te 1k ?;p

PS. Wie ktos moze kiedy Hearthstone bedzie w OB?

Opublikowano

jak juz bedziesz mial troche kart tworzysz talie do naporu typu crag hack, gra tym deckiem trwa ok 8-9 rund i nie wazne czy wygrasz czy nie, najwazniejszcze zeby wbijac lewele w jak najkrotszym czasie

Opublikowano

A ja bym polecil inferno Garandem jest o wiele latwiej ogarnac niz twierdze a gre tez bardzo szybko sie wygrywa (albo szybko przegrasz albo wygrasz)

Opublikowano

Jeszcze 1 pytanie czy z pakietu posiłkow tego za 12,5k lub tego za 1k pieczeci moge dostac karte bohatera? jak nie to jak je zdobyc plus jeszcze 1 poogladalem yt i podoba mi sie granie fleshbanem 6/1/4 nekropolia z banshee wiec jak szybko zdobyc taka talie?

Opublikowano

Jeszcze 1 pytanie czy z pakietu posiłkow tego za 12,5k lub tego za 1k pieczeci moge dostac karte bohatera? jak nie to jak je zdobyc plus jeszcze 1 poogladalem yt i podoba mi sie granie fleshbanem 6/1/4 nekropolia z banshee wiec jak szybko zdobyc taka talie?

Z wymienionych przez Ciebie pakietów nie wypadają bohaterowie. Podstawowych bohaterów możesz znaleźć w pakietach bohaterskich za 17500. Co do Flesha to już nie da się go grać 6/1/4 ponieważ banshee zostało osłabione i wymaga 3 flaszeczek magii co jest dosyć kłopotliwe zważywszy na to, że bohater ten nie posada żadnych pkt. magii na starcie. Lepiej z banshee sprawdza się teraz chociażby Adar Malik, tutaj masz przykładowy deck:

http://tools.mmdocking.com/decks/show/1029
T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

A lepiej kupic to za 12,5k i ten za 1k pieczeci czy jakis inny zestaw na przyklad bohatera czy moze pustki jakis? a moze talie?

Opublikowano

z podstawki a to sa jakies dodatki? jak tak to jak sie nazywaja pakiety z tymi dodatkowymi PLUS!

Czy mroczny assasyn lub lowca pao ten lepszy moze wypasc z tych pakietow po 12,5k lub pieczeci czy z jakis innych jak z innych to prosze o podanie ich nazw :_:

Opublikowano

pao jest z podstawki czyli z pakietu za 12,5 mroczny asasyn nie mam pojecia za pakiet 1k tez moze wypasc bo to tez jest pakiet z kartami z podsawki a dokladniej 12 pakietow za 12,5k czyli 120 kart z podstawki (boze. podstawka czyli pierwsza wersja gry innymi slowy Sa to podstawowe karty i obejrzyj ten filmik co ci link wyslalem.

Opublikowano

z podstawki a to sa jakies dodatki? jak tak to jak sie nazywaja pakiety z tymi dodatkowymi PLUS!

Czy mroczny assasyn lub lowca pao ten lepszy moze wypasc z tych pakietow po 12,5k lub pieczeci czy z jakis innych jak z innych to prosze o podanie ich nazw :_:

Tak, dodatków jest w na te chwilę 4 tj. Powstanie Pustki, Herold Pustki, Zapomniane wojny i Pięć Wież. Oprócz wcześniej wymienionych dodatków jest jeszcze zestaw podstawowy, który był przed nimi wszystkimi.

Mroczny asasyn oraz poszukiwacz śmierci z pao wypadają z pakietów podstawowych, czyli tych po 12500, pakietów bohaterskich 17500, pakietów Emilio oraz zestawów za 1000 i 3000 pieczęci. Jednak teraz najłatwiej ich wyciągnąć z ołtarza życzeń odpowiednio za 8 dzikich kart (asasyn) i 5 dzikich kart (pao).

Opublikowano

koszuje tylko 2 surowce a ma 4 ataku wiec przeciwnik wystawia przykadlowo potworka z 2 punktami hp przyczym pewnie zastawi assasyna jednak 4 dmg to jest sporo to w nastepnej tuze ginie i przykladowo jak wystawisz drugiego przeciwnik nie ma za bardzo co zrobic inymi slowy sile w nim polega na tym ze kosztuje tylko 2 surowce i ma 4 ataku wiem ze troche niezrozumiale to wytlumaczylem ale moderator pewnie mnie poprawi xP

Opublikowano

Ok dzieki

A co ludzie widza w tym assasynie ?;p

Po prostu jest idealny do decków nastawionych na szybkie wykończenie przeciwnika typu Crag Hack czy Ishuma zważywszy na atak wynoszący 4. Gdy taki Crag w 2 turze dzięki swojej pasywnej umiejętności wystawia 2 assasynów to przeciwnik jest już praktycznie pozamiatany bo dostaje na dzień dobry 8 dmg na twarz. No chyba, że ma jakiś czar na ręce np. trzęsienie ziemi czy rój insektów ;)

Opublikowano

Dzisiaj przez przypadek zakupilem "dopalacz" do golda bo chcialem jakos zobaczyc gdzie moge je aktywowac a kliknalem przez przypadek zakup. Wiec da sie jakos cofnac ten zakup bardzo mi na tym zalezy :_:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...