Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bi,homo,hetero

Błękitna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładanie takich tematów to ryzyko, ale dobra..

@top

Nie mam nic do gejów, lesbijek. Co mnie to obchodzi jakiej kto jest jakiej orientacji seksualnej.

finalrender.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech sobie robią co chcą w domu, w łóżku lecz nie publicznie.

Nie chciałbym, aby mieli możliwość adopcji dziecka, bo pomyślcie sobie z niego wyrośnie ;)

ONLY CYCKI 100%

Opublikowano

Mi zaś jakiekolwiek odchylenia od heteroseksualizmu nie przeszkadzają dopóki nie są one manifestowane wszem i wobec.

Absolutnie nie interesuje mnie to co kto lubi wyprawiać w sypialni bo to jest prywatna sprawa każdego człowieka i zajmuje mnie to w takim samym stopniu jak zeszłoroczny śnieg.

Mimo to jednak z całą pewnością nie można mnie nazwać osobą tolerancyjną bo jestem zdeklarowanym przeciwnikiem przyzwolenia na wychowywanie dzieci przez takie osoby.

Chociaż po zapoznaniu się z fragmentem postu hrabiego poruszającego tą właśnie kwestię dostrzegłem, że w pewnym stopniu zakrawa to o hipokryzję i ma też swoje minusy.

Niemniej jednak tak przedstawiają się obecnie moje poglądy na tę sprawę i bardzo dobrze się z nimi czuję. ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Swoją drogą... W Rosji Putin zakazał związków homoseksualnych i bardzo dobrze moim zdaniem. Jestem nietolerancjny i mi z tym dobrze. :))

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

@UP2

Putin to polityk z jajami, a nie jakaś cipka.

Np. przytoczę jego słowa na temat ciapatych w Rosji : "Nie damy praw muzełmanom, bo to oni potrzebują Rosji, nie Rosja ich [...]" i tutaj zyskał mój dozgonny szacunek, nawet jako rusek...

21515.jpg

Opublikowano

Adoptuje się dzieci, które rodziców nie mają / rodzicom odebrano prawa do dziecka. Lepiej więc, żeby dziecko nie miało żadnych bliskich podczas kiedy ma możliwość życia w szczęśliwej rodzinie?

Szczerze, miałbym wybierać między domem dziecka a parą Zdzisiu i Mietek to bym się rekordowo spakował i w mig był pod bidulem. No i nie mów mi, że takie dziecko dobrze się będzie czuło gdziekolwiek, a na pewno nie w szkole.

Opublikowano

Szczerze, miałbym wybierać między domem dziecka a parą Zdzisiu i Mietek to bym się rekordowo spakował i w mig był pod bidulem. No i nie mów mi, że takie dziecko dobrze się będzie czuło gdziekolwiek, a na pewno nie w szkole.

Dobra jasne, ale podważanie teraz istoty samej adopcji jest bez sensu. Mowa jest o innych rzeczach.

I kwestią twojego porównania, cała ta gadka szmatka o adopcji nie ma większego sensu, dlaczego? Bo ludzie, którzy najgłośniej się o tym wypowiadają nic o tym nie wiedzą albo kłamią jakoby rzekomo byli "ekspertami" w temacie.

Ludzie nie wierzą, że pary homoseksualne są zdolne do IDENTYCZNEJ miłości, opieki i empatii jak pary heteroseksualne, serio. Problem jest w tym, że ludzie zamiast zainteresować się tematem i przekonać się o czymś na własne oczy wolą łatwiejszą drogę czyli przyjęcie gotowych stereotypów, jakie to wygodne, co nie?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nic do nich nie mam, ale większość nie doświadczyła "tego" więc nie rozumiem wypowiedzi niektórych osób, jak autorka tematu pisała "love is love" więc? Niech robią co chcą, ich sprawa. ;-)

95678648593868337550.jpg

:*

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Dobra jasne, ale podważanie teraz istoty samej adopcji jest bez sensu. Mowa jest o innych rzeczach.

I kwestią twojego porównania, cała ta gadka szmatka o adopcji nie ma większego sensu, dlaczego? Bo ludzie, którzy najgłośniej się o tym wypowiadają nic o tym nie wiedzą albo kłamią jakoby rzekomo byli "ekspertami" w temacie.

Ludzie nie wierzą, że pary homoseksualne są zdolne do IDENTYCZNEJ miłości, opieki i empatii jak pary heteroseksualne, serio. Problem jest w tym, że ludzie zamiast zainteresować się tematem i przekonać się o czymś na własne oczy wolą łatwiejszą drogę czyli przyjęcie gotowych stereotypów, jakie to wygodne, co nie?

Co ty pierdolisz? Jakiej miłości? Cholerna propaganda z Hameryki.Jak Jankesi udowodnią "naukowo", że pedofila jest normalna, to też w to uwierzysz? Sądzę, że tak, bo jeszcze kilkanaście lat temu na samą myśl o homoseksualizmie ludzie reagowali wstrętem i oburzeniem tak jak dzisiaj na pedofilię, ale wystarczyło właśnie kilkanaście lat okrutnej propagandy, żeby to zmienić.Tacy ludzie ludzie jak ty chcą, żeby Polska była jak zachód, ale nie pod względem rozwoju technologii czy jakości życia, ale właśnie zasranej mody na lewactwo.

Opublikowano

Co ty pierdolisz? Jakiej miłości? Cholerna propaganda z Hameryki.Jak Jankesi udowodnią "naukowo", że pedofila jest normalna, to też w to uwierzysz? Sądzę, że tak, bo jeszcze kilkanaście lat temu na samą myśl o homoseksualizmie ludzie reagowali wstrętem i oburzeniem tak jak dzisiaj na pedofilię, ale wystarczyło właśnie kilkanaście lat okrutnej propagandy, żeby to zmienić.Tacy ludzie ludzie jak ty chcą, żeby Polska była jak zachód, ale nie pod względem rozwoju technologii czy jakości życia, ale właśnie zasranej mody na lewactwo.

Jaki kurwa zachód? I gdzieś mam twoje przypuszczenia co do pedofilii, hiperbolizujesz.

No i kurwa prawak cebulak - Jedyne co w życiu widzi to otaczających go homoseksualistów, arabów, lewaków, zboczeńców i inne całe zło świata pastwiące się nad nim, biednym prawaczkiem. Kurwa mać, przeprane mózgi...

I sorry, ale uważam, że empatia jednak jakieś znaczenie w życiu ma, nie obchodzi mnie co ty o tym sądzisz, twoje życie.

Opublikowano

Jaki kurwa zachód? I gdzieś mam twoje przypuszczenia co do pedofilii, hiperbolizujesz.

No i kurwa prawak cebulak - Jedyne co w życiu widzi to otaczających go homoseksualistów, arabów, lewaków, zboczeńców i inne całe zło świata pastwiące się nad nim, biednym prawaczkiem. Kurwa mać, przeprane mózgi...

I sorry, ale uważam, że empatia jednak jakieś znaczenie w życiu ma, nie obchodzi mnie co ty o tym sądzisz, twoje życie.

A skąd się wzięło pedalstwo w Polsce? Z Grenlandii kurwa? Podałem Ci twardy dowód, a twoim jedynym argumentem jest nazwaniem mnie cebulakiem - prawakiem.Jeden z was to wymyśli i potem w każdej dyskusji tego używacie, bo po prostu brak wam wiedzy i argumentów do tej dyskusji.Przeprany mózg to ty masz, bo uwierzysz we wszystko co Ci jankeskie mózgowce powiedzą.Póki co w Polsce, jak to nazwałeś, poparcie społeczeństwa mają "prawaki - cebulaki" i polskie społeczeństwo stanowczo sprzeciwia się homoseksualizmowi, więc może przestaniecie niszczyć demokrację, o którą tak długo walczyliśmy? Jeżeli Ci się nie podoba życie w Polsce, zawsze możesz wyjechać na swój postępowy i nowoczesny zachód.Patrz same plusy, ty będziesz zadowolony, bo nie będziesz musiał użerać się z "prawakami - cebulakami", my będziemy zadowoleni, bo nie będzie nam lewactwo mówiło co mamy robić

Opublikowano

A skąd się wzięło pedalstwo w Polsce? Z Grenlandii kurwa? Podałem Ci twardy dowód, a twoim jedynym argumentem jest nazwaniem mnie cebulakiem - prawakiem.Jeden z was to wymyśli i potem w każdej dyskusji tego używacie, bo po prostu brak wam wiedzy i argumentów do tej dyskusji.Przeprany mózg to ty masz, bo uwierzysz we wszystko co Ci jankeskie mózgowce powiedzą.Póki co w Polsce, jak to nazwałeś, poparcie społeczeństwa mają "prawaki - cebulaki" i polskie społeczeństwo stanowczo sprzeciwia się homoseksualizmowi, więc może przestaniecie niszczyć demokrację, o którą tak długo walczyliśmy? Jeżeli Ci się nie podoba życie w Polsce, zawsze możesz wyjechać na swój postępowy i nowoczesny zachód.Patrz same plusy, ty będziesz zadowolony, bo nie będziesz musiał użerać się z "prawakami - cebulakami", my będziemy zadowoleni, bo nie będzie nam lewactwo mówiło co mamy robić

Uważasz demokrację za coś dobrego? Ok, koniec dyskusji.

Opublikowano

Uważasz demokrację za coś dobrego? Ok, koniec dyskusji.

Tutaj masz rację, demokracja to zły ustrój.Chodzi mi o głos ludu, który w tej sprawie jest jednoznaczny.Co innego pytać ludzi o rzeczy związane z gospodarką a co innego o światopogląd.Druga sprawa, to to, że dzisiaj w Polsce mamy niż demograficzny, a moda na homoseksualizm temu niestety sprzyja.

Opublikowano

Tutaj masz rację, demokracja to zły ustrój.Chodzi mi o głos ludu, który w tej sprawie jest jednoznaczny.Co innego pytać ludzi o rzeczy związane z gospodarką a co innego o światopogląd.Druga sprawa, to to, że dzisiaj w Polsce mamy niż demograficzny, a moda na homoseksualizm temu niestety sprzyja.

Homoseksualiści to 0,5-1% populacji, zostaje 99-95% potencjalnych kandydatów do reprodukcji.

Znowu przesadzasz.

Opublikowano

Homoseksualiści to 0,5-1% populacji, zostaje 99-95% potencjalnych kandydatów do reprodukcji.

Znowu przesadzasz.

O te 0,5-1% za dużo pedałów. To powinno się wytępić.

Opublikowano

Znowu przesadzasz.

Mówisz o populacji Ziemi czy o populacji Polski? Jak podajesz jakieś statystyki, to podaj też ich źródło.Dzisiaj jest to 1%, jutro już 2, pojutrze 3 i tak dalej.Nie od razu Rzym zbudowano.A jeżeli chodzi o dzieci, to się po prostu od nich odczepcie.Każdego dziecko potrzebuje zarówno matki jak i ojca, tak jest gatunek ludzki skonstruowany, że osobnik męski z osobnikiem żeńskim kopuluje i powstaje nowy osobnik, więc nie ingerujmy w ludzką naturę, bo już tacy byli i doprowadzili do wielkich nieszczęść.

@WaterAqua

Może, ale jakby były na to pieniądze, to można by ich leczyć, bo homoseksualizm to jednak bardzo poważna choroba psychiczna, więc czy można obwiniać o coś chorego człowieka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...