Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lc Gn 02 wiedzma vs czarownica

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edytowałem tytuł tematu, prosiłbym, abyś następnym razem zastosował się do prefixów obowiązujących w dziale.

Według mnie szybciej będzie czarownicą. Ma skill, który bardzo się przydaje - Novę Chaosu. Z nią bardzo miło się expi na spotach w Egehii.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Edytowałem tytuł tematu, prosiłbym, abyś następnym razem zastosował się do prefixów obowiązujących w dziale.

Według mnie szybciej będzie czarownicą. Ma skill, który bardzo się przydaje - Novę Chaosu. Z nią bardzo miło się expi na spotach w Egehii.

hehe postaram się :)

ale wiedzma ma skila 132lvl obszarowego niebylby lepszy?

Opublikowano

hehe postaram się :)

ale wiedzma ma skila 132lvl obszarowego niebylby lepszy?

Tak, ma, ale on chyba zadaje mniejszy damage. Jeśli spojrzeć na to z drugiej strony, skill ten posiada krótszą animację. Wiem, że obydwie klasy będą dobre... która lepsza, nie powiem z pewnością, bo nie mam porównania, gdyż expiłem tylko czarownicą.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wypowiem się, bo expiłam w Ege zarówno czarodziejką, jak i wiedźmą. Pomimo, że czarownica rzeczywiście ma mocniejsze skille to dużo wygodniej expi się wiedźmą. Kiedy od 194 cały czas na pasku bijemy to różnicy już w ogóle się nie odczuwa. Dlaczego wygodniej? Nie mam pojęcia. :P Ale takie są fakty. Może to efekt bardzo krótkiej animacji?

Opublikowano

Dlaczego wygodniej? Nie mam pojęcia. :P Ale takie są fakty. Może to efekt bardzo krótkiej animacji?

Tak, to na pewno efekt krótszej animacji. Błysk + Moc Czarownicy i prawie nie widać animacji skilla Dark Smog. :p

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...