Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yanghack?

seomid

Czy YT istnieje?  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy YH istnieje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zacząłem się ciekawić legendarnym yanghackiem.

Ostatnio przeglądając allegro zobaczyłem BARDZO ciekawą aukcję.

Oto link do aukcji

http://allegro.pl/item901563277_metin2_100_000_000_onyks_arkantes_monolit_eteor.html

Jak widzicie koleś sprzedaje 999 pakietów po...100kk...

Trochę matematyki.

999*100.000.000=99.900.000.000

Co w przybliżeniu daje 100kkk

Jedna postać w metinie(przynajmniej polskim) = 2kkk max.

100kkk/2kkk=50

Jak widać Ta osoba musi mieć 50 postaci,które mają 2kkk każda.

Jak pewnie można się domyślić jest to nierealne.

Nie ma co mówić że to postać GM'a , zwłaszcza że dane osoby sprzedającej,zarówno jak i dane GMów są dobrze znane dla GF.

Jeżeli GM doładowywał by sobie postacie yangami a następnie sprzedawał je na allegro,to GF bardzo szybko by go przyskrzyniło.

Mam konto na allegro,sprawdzałem poprzednie aukcje tego użytkownika,komentarze 809+ 5- .

Popytałem się także osób zadowolonych z handlu z tamtym użytkownikiem,czy serio dostali yang czy jakieś kody itp. itd. - wszyscy jednoznacznie odpowiedzieli że dostali yang.

Jak widać ta osoba to oszust.

Moim zdaniem osoba ta posiada "legendarny" YH.

Próbowałem się z nią(nim) porozmawiać na ten temat,jednak uzyskałem odpowiedź"jak się umie grać to się ma"

Spytałem się go ile trwa mu "zbieranie" 2kkk na jedną postać.Nie Odpowiedział.

Trochę matematyki part.2.

Metin2 PL na 2,5 roku.

Najstarszy serwer z oferty tego gościa do onyks.

Załóżmy że ma on 2 lata.

2*365=730

730/50=14,6

Zebranie 2kkk czyli zajmuje naszemu"pro graczowi" ledwo 14dni.Nierealne.

Co sądzicie na ten temat?

OMG.TECZA!

Opublikowano

@up

Ty masz tobi'ego w sygnie i avku? : P

@top

Chinskie boty...do zobaczenia za 10lat :*

Serduszko dla Was koFFani, loFFciani SŁITASCHNEEE

heart.jpg

logo_black3.png

Opublikowano

To jest niby firma, a więc dlaczego piszecie że to jedna osoba? Może zatrudnij jakąś tam ilość "pro" i zarabia tak na życie lub po prostu koleś jest oszustem w co wątpię. Chyba że to nie GM, a raczej ktoś ważniejszy chociaż w to też wątpię xD

Opublikowano

patrzcie... skad on by uzbierał tyle kasy na Candii??

http://allegro.pl/item903961985_903961985.html

Patrzcie też na inne jego aukcje. Sprzedaje yangi na każdym serwerze w zajebiście dużych ilościach!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Gość wystawił więcej niż posiada aby zachować ciągłość aukcji proste. Co do sposobu w jaki uzyskał tyle yang może nie gra sam tylko z ekipa znajomych są zgrani i naprawdę dobrzy do tego uzywają dostepnych na rynku botów i tyle.

232_banner.jpg

Opublikowano

ludzie przecierz duzo osób zarabia yangi przez keyloggera. Okradają konta sellają eq potem yangi idą na allegro. 2/3 aukcji na allegro tak działa. nieliczni zarabiają "legalnie" bez okradania innych :]

Opublikowano

Up ma rację. Gdyby yanghack istniał już dawno jakiś neokid dałby go na neta. Na PL nie byłoby sklepów bo po co coś sellac jak masz 2kkk kasy?

Gość faktycznie może skupywać Yangi za SM. Dlaczego już tego nie robi??

Otóż wyjaśniam:

Był kiedyś bug, że brałeś telefon, wyjeżdżałeś w miejsce gdzie nie było zasięgu i wysylales SMS'ów ile sie dało.

Wjeżdżałeś w zasięg, traciłeś dychę, a SM miałeś "trochę dużo".

Teraz nie działa: limit na 10min + zabezpieczenia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...