Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić? :>

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Gram na Samosie ( PL ). Mam 42lvl bodziaka ze skilami: Aura M3, Berek M4, Wirek 7... oraz buffkę ( 38lv) : Blogo M2, Pomoc M2. Codziennie czytam skille tu, i tam. Codziennie takze oddaje zeby orka na bodziaku, oraz wbijam lvl konia ( jest 16) i sie zastanawiam. Co robic? Mam bardzo dobre eq. wierzchowce na zapas ( na swieta - nie bd dropic) buffke dobra i sie strasznie nudze, chodze po m1... Moje eq:

Buty 2k hp

Buty 10 kryt

Nasior 2k hp

Nasior 10 kryt

Bransa 2k hp

Rib + 9 sr 34 kd + 4

Mnisia + 9 z kd + 4 speeda

Ebo + 9

Zelek + 9

Okragla + 6 z nno

600kk

zaproponujcie mi, co moge robic teraz, i co podczas eventu sw abym sie rozwijal :>

Opublikowano

Kupic lepsza zbroje(bo widze ze masz tylko mnisia , polecam smierte+9 5b 2khp reszta to juz wedlug uznania). Ja na twoim lvl tluklem metki i siedziałem w dt. Rób misje i exp, exp ,exp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP

Po co bic metki i siedziec w dt, jak mam duzo hajsu?

Nie chce narazie wbijac lvl poniewaz chce zrobic lepsze skille, troche biologa...

edit@ mam smierte, zapomnialem dopisac

Opublikowano

@Up opisz smierte. Mozesz chodzic na metki i dt z nudow. To jest dobry pomysl bo mozna zarobic i sie troche pobawic :D Rob pvp, znajdz gildie lub ja zaloz (jak jej nie masz) i wojny. Przy tym szybko czas minie. Pozdro

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

wojny - po co na malym lvl z nupkami?...

mam wlasna gildie

smierta:

1,5k hp 10 dwureka kd defa 3 i spalone

zbroja + 9

Opublikowano

Jak jestes przeciwny wszystkiemu, to zawsze będzie ci sie nudzic. Do gildii wystarczy jedna osoba 60 lvl+ online i jechac z koksem.

Opublikowano

No to exp , nie ma sensu zostawac

Dobij 52 lvl by miec 3 skille na M i idz do v1 expic a w miedzy czasie czytaj KU

Jezeli dropisz i czytasz ku to wtedy zostajesz na jednym lvlu a ty jak widze masz 600kk wiec nie zostaje ci nic innego jak expienie i czytanie KU

Opublikowano

No to exp , nie ma sensu zostawac

Dobij 52 lvl by miec 3 skille na M i idz do v1 expic a w miedzy czasie czytaj KU

Jezeli dropisz i czytasz ku to wtedy zostajesz na jednym lvlu a ty jak widze masz 600kk wiec nie zostaje ci nic innego jak expienie i czytanie KU

codziennie wbijam lvl konia, czytam ku, oddaje biologa..

co tego ze dobije 52lvl i czas zleci, jak ja to wbije w 3/4h max? czyli w chwile..

Opublikowano

Tak tak ciekawe gdzie w 3 godziny 52 lvl dobijesz z 42

To chyba na lurowaniu full spota na v2 pelerynkami bo na BO na pewno nie wbijesz szybciej niz w 10 godzin z PD no chyba ze masz z 300% expa

Opublikowano

boze, nie gadamy tutaj o tym, ile czasu zajmie mi wbijanie expa, a o tym co moge robic bez expa i dropienia... bosh

Opublikowano

Lepiej wiecej chajsu skombinuj bo radze zalatwiac eq na wyzszy lv ;) aure do P potem wirka itd xD na 75lv'u morzna na mapki i kamole jebać xD ale eq tam trzaba mieć wiec dorub sie teraz xD

Opublikowano

boze, nie gadamy tutaj o tym, ile czasu zajmie mi wbijanie expa, a o tym co moge robic bez expa i dropienia... bosh

To po co piszesz ten temat jak nic ci nie pasuje? czyli zostaje siedzenie m1/m2 i czytanie KU

Opublikowano

Lepiej wiecej chajsu skombinuj bo radze zalatwiac eq na wyzszy lv ;) aure do P potem wirka itd xD na 75lv'u morzna na mapki i kamole jebać xD ale eq tam trzaba mieć wiec dorub sie teraz xD

aura do P bez is? Mysle ze za 2 lata bedzie.

75 Lv? Za rok moze...

Co do kasy - zaczne 9 grudnia :>

Opublikowano

aura do P bez is? Mysle ze za 2 lata bedzie.

75 Lv? Za rok moze...

Co do kasy - zaczne 9 grudnia :>

75 lvl w rok? Przeciez napisales ze z 42 na 52 w 3 h wyexpisz. Ten 75 lvl to magicznym sposobem w 2 dni wbijesz -.-

Opublikowano

WIdze, ze nie umiecie normalnie doradzic, a wiec prosze o zamkniecie tematu.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zarabialbym na kolejne EQ jak na tej postaci chcesz tylko czekać to załóż sobie dropa i na nim trac czas ja radzilbym ci wbić do 52,53,54 żaby mieć kolejny skil na M wtedy byś przystanol jeśli nie chcesz expic dropem lub zarabiać to kabinuj np z ulepszaniem u kowala albo KOP rudy low ryby, gadaj SE z wiara, pomagaj ludziom na boja robić jezdzij na lordów małp bo dasz rade z tym EQ. Więcej możliwości nie ma. Sory za nie logiczne zeznania i orty ale szybko pisalem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...