Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wracać ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Zastanawiam się czy wrócić na PLa, czy po tej fuzji coś się zmieniło ? Czy nadal jest tam milion botów ? czy hacki nadal są łatwo dostępne ? jeśli nie to jaki serwer jest najlepszy ? :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Hacki są łatwo dostępne, botów jest już mniej. Aktualnie na serwerach gra więcej ludzi, więc gra jest w pewnym sensie przyjemniejsza. Moim zdaniem opłaca się wracać, polecam serwer Wetar (s54).

Opublikowano

Ważne jest dla mnie aby jedynym sposobem zarobku nie było expienie botem do 20 i robienie zmianek

Heh ;_) jest wiele sposobow zarobku np. Teraz dropily beda skarpetki, ogolnie to imha, medale, ryby i metki

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Warto wrócić po fuzji bo jest coraz więcej ludzi, jest z kim grać.

Ale wiadomo... botów nigdy mało.

fazb.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc moje odczucie jest bardzo negatywne, po fuzji serwerów, faktycznie gra więcej ludzi lecz, teraz więcej tzw. koksów się panoszy i expienie może być na prawdę trudną sprawą. Osobiście na dzień dzisiejszy zrezygnowałem z PL-a właśnie z tych względów i nie zamierzam nigdy do tego wracać. Prywatne serwery dają więcej możliwości, konkurują ze sobą pod względem nowości i nie zawsze trzeba ładować "furę" pieniędzy by coś osiągnąć.

P.S. - Co do botów, pojawiają się bardzo szybko jak grzyby po deszczu.

Pozdrawiam

arhon

Opublikowano

Ważne jest dla mnie aby jedynym sposobem zarobku nie było expienie botem do 20 i robienie zmianek

Pewnie że nie ;) Sa przecież tradycyjne sposoby na zarobek takie jak metiny w m2 bossy, łowienie rybek , chodzenie do lochu małp :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...