Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobilny do telefonu.

♦m1804

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Szukam najlepszej oferty z internetem ( używam go do chmury, facebooka, gier, e-mail, internetu). Zastanawiałem się nad transferem 1gb, ale czy do tego wszystkiego starczy? W domu mam wifi, więc nie będę tak mocno używał tego pakietu danych. Moim jedynym wymogiem jest zostawienie mojego numeru w playu, więc ewentualnie mogę go przenieść do innej sieci :)

Opublikowano

To zależy czy będziesz korzystał z wersji mobilnych czy pełnych stron, w przypadku mpc pełny profil bez zmienionego tła ma około 100 kb, w wersju mobilnej max 10 kb

Opublikowano

Ja w playu po doładowaniu 5 zł posiedzę jeden-dwa dni na internecie i już mi się kończy, 250mb mi się kończy w 2 dni. A robię to sporadycznie, także wiesz ;)

21515.jpg

Opublikowano

Ja w playu po doładowaniu 5 zł posiedzę jeden-dwa dni na internecie i już mi się kończy, 250mb mi się kończy w 2 dni. A robię to sporadycznie, także wiesz ;)

Sporadycznie i tyle ci idzie? To jest niemożliwe, no chyba że you tuba oglądasz to się już nic nie poradzi :P

Opublikowano

W taryfie Lubie To możesz mieć neta za free.

W mojej taryfie play na kartę mam tak że gdy wykorzystam neta za 5 zł już więcej za neta nie płacę tylko że obniżają transfer do iluś tam kb.Ale to wystarczy do sprawdzenia poczty itp więc nie jest źle.W innej sieci tego się nie dostanie

Opublikowano

1gb wystarczy na miesiąc ?:D

Ogólnie bym korzystał w szkole, w czasie sprawdzianów i do oglądania filmów na yt.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja mam z orange i za doładowanie 25zł bodajże mam 1GB. (ofc te 25zł normalnie mam, tylko + tego mam internet)

i już mam tak uzbierane 5GB bo siedzę intensywnie dość, bo nawet często w domu mam włączone choć mam wi-fi.

I na miesiąc zjada mi z 700mb.

wiadomo że ściągając pliki itp to więcej zje. Lecz na gg, internecie i od czasu do czasu z marketu to wystarczy,

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

skorzystaj z aero2 jest to usługa darmowego internetu płacisz tylko za kartę sim. najlepiej jakbyś miał komórkę z 2 kartami sim. trochę powolny net ale bez limitu. rekord w pobieraniu na 1 miesiąc to Ok 190Gb(tak słyszałem)

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Ja mam play na kartę, nwm. czy 'Lubię to' czy nie. Wcześniej miałem tak, że jak transfer mi się skończył to mogłem sobie chodzić na necie ale strasznie wolny był. Teraz wogóle mi internet nie działa jak kończy mi się karta, wcześniej działał ;p.

Głównie sobie czasem odpale film na yt albo na sprawdzianach pozrzynam z internetów :)

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...