Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Pantheons - Pytanie do graczy

.kociol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników ;)

Chciałbym was zapytać czy pamiętacie serwer Pantheons hamachi. Jeśli tak to mam do was pytanie, czy chcielibyście abym znowu zabrał się za tworzenie identycznego serwera, jak nasz stary pantheons bez żadnych innych zmian, kropka w kropkę to samo..

Administracja również by się nie zmieniła. Rozmawiałem już z Katarinem i myślę że by się zgodził bez większych problemów.

Tak więc wszystko w waszych rękach, czy chcielibyście znowu Pantheons (tym razem na dłuższą metę, również hamachi) czy też nie ;)

Wiem, wiem, wiem.. Pewnie zaraz będzie masa postów że było 5000 zapowiedzi i każda fake. Właśnie po to założyłem ten temat, aby uniknąć kolejnej zapowiedzi, a dowiedzieć się od was czy chcielibyście go znowu ujrzeć. Patrząc na większość dedyków musiałem zadać to pytanie gdyż nawet nie wiem czy jest sens pracowania tyle czasu na to żeby grało na nim 5 graczy dziennie ;)

Oczywiście jeśli będziecie chcieli aby serwer znowu zaistniał, to powiem wam tylko tyle; że wstępne pracę rozpocząłem, oraz najwcześniej start serwera odbył by się dopiero pod koniec stycznia, początek lutego ;)

Jeżeli ktoś nie kojarzy naszego serwera jest to stara publikacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/573725-pantheons-hamachi/

Pozdrawiam Kociol. Proszę administratorów o nie zamykanie/usuwanie tematu przez najbliższe 48 godzin. Dziękuje i życzę miłej nocy wszystkim ;)

Opublikowano

Omg, pamietam jak tam gralem, serwer byl zaje**** i żałuję że był to tylko hamachi i padnął :/, gdyby to był dedyk to teraz pewnie bym zagrał ale nie chce mi się znowu grać na hamachi. Ale polecam wszystkim, bo serwer był na prawdę świetny a administracja tym bardziej :)

aqu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...