Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] [PROJEKT]: ◢ XPvP.PL ◣ Oceń pomysł na projekt!

~ Avaterys ~

XPvP.PL - Elite PvP server!  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pomys? Ci si? podoba?

• Tak;
      7
    • Nie;
      11
    • Nie wiem.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze ja sie wypowiem ...

1. Kolejny serwer jest dla pieniedzy wiemy o tym obydwoje i duzo ludzi :)

2. Tym razem nie dopuszcze obiecuje Ci ze nie dopuszcze takiego latwego startu

3. I tak Nie wyjdzie Ci ten projekt sa lepsze pvp serwery

4. Nei znasz javy nie potrafisz i gowno umeisz w tym jezyku wiec wroc do skryptu.

5. Moim zdaniem twoje serwery sa dobre owszem , ale nie umiesz tego utrzymywac ;)

6. Szukasz hajsu zamykasz i otwierasz kolejny i tak w kolko \masz pomysl chlopie gdyby nie patrzec :)

7. Jestes "fejmem" nie twirdze ze nie bo ludzie gdy widza ten nick automatycznie wbijaja taki cos :) takze Gratuluje

8. Prosze Cie jesli ten serwer ma powstac zrob go an dluzej , i nie okradaj dalej dzieciakow po 10 lat ktorzy kupuja cos u Ciebie.. bo az mi smutno i powinenes dostac w ryja za to

9. Masz maszyne 16 gb ramu i nie masz zadnej 64 tajne zrodla ;D

10. Chcesz zrobic cos porzadnego blagam Cie nie okradaj dzieci a sam Ci napisze do 2 tyg wszystkie pluginy jakie bedziesz chcial ale nie okradaj jebanych 10-12 latkow ..

11. btw edit sa serwery jak go2mc :) zostaw im strone pvp ewentualnie minebook

LOLZ ale wy sie sracie... co z tego że robi ciągle inne serwery... przecież wiadomo że nic nie udaje się za pierwszym razem chyba że ktoś ma farta i zgraną ekipe.

Jak będzie próbował zdobyć graczy na ciągle innych serwerach to wkońcu mu się uda niezależnie od tego czy komuś zachce sie ataków czy nie.

Jak graczom spodoba się serwer to nawet te wasze ataki gówno zrobią a jeszcze gracze zaczną was opierdalać.

Co masz na myśli mówiąc "Nie dopuszczę takiego łatwego startu"? bo szczerze mówiąc to ty masz gówno do gadania o tym kiedy serwer wystartuje. a tym bardziej jaki kolwiek wpływ na to.

Jak zazdrościsz mu pomysłu to ku*wa wypier*alaj i nie zawracaj tu nikomu głowy swoimi ch*jowymi wypowiedziami.

Moim zdaniem to pomysł spoko i chętnie zagram na tak rozbudowanym serwerze pvp :D

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

Hej,

Dzięki za wszystkie opinie, szczególnie te pozytywne, ale za konstruktywną krytykę również. :)

Co raz bardziej mam motywację na zrobienie takiego projektu, ale jedna rzecz mnie zastanawia...

Czy będą gracze na takim serwerze? Nawet z dobrą reklamę może być problem, było wiele serwerów PvP, promowanych również przez YouTuberów i padły z powodu braku graczy. Nie wiem, czy nie lepiej spróbować z Hardcore'em, bo na taki serwer mam też pomysł. Z drugiej jednak strony Hardcore'ów porządnych jest już troszkę, więc po co kolejny, dodatkowo to nie będzie taki zwykły PvP...

Od rana siedzę w Eclipse, w sumie mamy już ponad 500 linii kodu pluginu odpowiadającego z samą rozgrywkę PvP tj. dodawanie itemów, komenda /start itp.

Pozdrawiam ciepło. :-)

1385994001-U1054196.png

Opublikowano

Jest już wiele takich serwerów, może nie w naszym kraju, ale pewnie też bym kilka znalazł. Pomysł nie jest jakiś wyjątkowy. Moim zdaniem nie wypali to, za dużo już tego..
Gdybyś naprawdę pomyślał nad czymś, czego nie ma to byś na pewno znalazł większe zainteresowanie ludzi. Zrób jeden, wielki plugin, który będzie zarządzał arenami, bo znając Twoją osobę, to będzie to serwerach na gotowcach, pluginy z forum bukkita. Jeżeli zrobisz to na skryptach, to taki serwer szybko padnie z taką ilością graczy. Życzę powodzenia, ale jestem zdania nadal tego, że to nie wypali, poza tym są już taki serwery.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Rób, ddos na starcie, bo i tak padnie. Tracisz tylko czas :*

Przyznajesz się do wykonywania ataków? :-) Jeżeli nie to przepraszam, ale tak to zrozumiałem. ;)

Jeśli rzeczywiście Ty wykonujesz takie ataki nie myśl, że ujdzie Ci to bez konsekwencji. :-)

Idź na swój SopherPrison, gdzie gra 20 osób... U mnie przynajmniej na start wbija 200 osób, nie tak jak u Ciebie. :*

1385994001-U1054196.png

Opublikowano

czytając to wszystko co jest w tym temacie sądzę że nie potrafisz robić serwerów ponieważ jak są dobrze skonfigurowane miło się na nich gra to dlaczego padają? po 3 dniach? musisz podciągnąć więcej wtedy więcej osób które cię "hejciły" przestaną bo serwer będzie lepszy tym bardziej że ktoś na nim gra. ;\

taka moja opinia.Sam pomysł nie jest oryginalny jest to na wielu polskich serwerach walki na potki na jakiejś arenie :\

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Nie widzę sensu takiego servera, dlaczego ? Jeżeli uważasz że wymyśliłeś tylko ty taki pomysł to się mylisz jest dużo serverów pvp z monetami, osobnymi arenami, itd. A znając życie server postoi max 2 dni jak x-hard i upadnie. Pomysł nie jest "Autorski" a servery pvp zaczynają robić się nudne. To tyle z mojej strony. A tak na podkręcenie atmosfery oto kilka ss'ów przedstawiającą twój charakter, może przypominasz sobie ? (Tak wiem, avaterys ale musiałem, lubię cię hejtować i mieć rację)

SS:

84773649534099784365.png

70486196971059080818.png

47176720203284057157.png

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Avaterys chciał jak najlepiej ale niektórzy nie doceniaja jego pracy nad która pracuje dzień i noc, on przynajmniej coś osiągnie w życiu. To raczej na tyle, pozdrowienia dla Avaterysa : -)

Opublikowano

Avaterys wes sie już nie osmieszaj tymi swoimi gówniamymi serwerami,które postoją 2 dni i upadają.To nic że zapewne dostane warna czy coś innego ale poswięce się aby cię skrytykować.Przestan wkoncu robić takie gówna!

Opublikowano

@up stasio03

Witam,

Jestem byłym administratorem serwera minegold.pl i mogę zagwarantować że niczego ani nikogo nie ddosowaliśmy.

Wystawiając taką teorię łamiesz prawo gdyż jest to pomówienie które z godnie z polskim prawem grozi więzienie.

Ponieważ jak sądzę jesteś osobą niepełnoletnią to wątpię abyś zdawał sobię sprawę z konsekwencji swoich czynów ale ostrzegam na przyszłość.

W przyszłości oskarżając kogoś postaraj się o dowody.

Pozdrawiamy

Ekipa Minegold.pl

1390144171-U592769.png

Opublikowano

SIEMA SIEMA CHŁOPAKI

DZIEKI ZA TE HEJTY KOLEDZY, JAKBY CO PODAJCIE ADRES ZAMIESZKANIA NA PW, WPADNIEMY Z ZIOMECZKAMI POROZMAWIAC, BO JA Z BLOKOW JESTEM WIEC NIE MA TAK LEKKO CHOPAKI . :*

NA MOIM PROFILU DISS NA KULE TAKZE POLECAM WBIC. WIEM, WIEM JESTEM ZAJEBISTY.

SERDECZNE JP

JESTEM PRAWICZKIEM, ALE NIE POWINNO WAS TO INTERESOWAC. :(

Opublikowano

I na co go tak hejtujecie? Niech sobie robi nawet 500 serwerów, co wam do tego? Pomyślcie sobie że wy macie serwer, nagle ataki ddos i co? Też nie będziecie mieli siły do tego... On przynajmniej stara się coś zrobić żeby było dobrze, niestety wbija taki typ, hejtuje go, wyzywa a potem jego serwer ddosuje. Moim zdaniem Avaterys chcę dobrze, tylko wy nie dajecie mu do tego dojść...

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up nie rozumiesz ilu ludziom on już zrobił nadzieję, czy też wydali kasę na rangi po czym po 2-3 dniach serwer upadł, wiadomo zawsze ma jakieś wytłumaczenie ale jest to żałosne. Jestem na nie z wszystkimi serwerami i projektami kiedy wykonuje je Avaterys. Dziękuję

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

wydaje mi się że serwer wypali,a ci co piszą że nierub tego to gówno to ci zazdroszczą że masz kase i pomysł na taki serwer!

Opublikowano

Kolejny denny pomysł, kolejna podróba Avaterysa ,żeby rozkręcić serwer kogoś innego. Miałeś tyle tych serwerów, że już chyba księgowe nie zliczyły takie ilości, pozatym podszywanie się pod komara skutkuje tym, że na start serwera już nie ma.

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...