Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SRV Create

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

piszę w celu zapytania społeczności MPCForum, działu Silkroad, czy ktoś byłby chętny na stworzenie serwera z CAP'em 100, middle ratami oraz kilkoma dodatkami. EPVP odpada - za dużo cyganów. Jeżeli ktoś ma za dużo w skarbonce, ma czas i posiada jakąkolwiek wiedzę nt. sro, zapraszam do odpisu w tym temacie. Projekt byłby pod nazwą Krystal (tak tak stary krystal).

Jeżeli ktoś się pyta setny raz DLACZEGO krystal padł i REFUNDA nie było to:

a) Piotr mnie zostawił, bo był jak zwykle "zajęty"

B) Gracz próbował mi pomóc, ale nic nie wiedział o SRO i nie mógł poszukać prostych rzeczy

c) Kasa poszła na znaną webtropię...

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy CAP 110 i niskie raty to nie jest zbytnio dobry pomysł.

Opublikowano

@TEMAT

Nie zakładaj projektu nie mając jak to mówisz "moniaków w skarbonce" , ja na swój projekt poświęciłem dwa miesiące okazało się że każda osoba która chciała "pomóc" to był tylko fejk żeby dostać pliki no ale , w polsce nie otworzysz serwera to jest bez sensu . Jest tak nasrane na tą scenę że każdy projekt który chce być zrealizowany jest na samym początku spalony nawet jeżeli jeszcze nie powstał :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...