Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] World of Tanks Bug?

sorib

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy wy też uważacie że World Of Tanks jest grą w której jest pełno bugów(takie jest moje zdanie)? Gram dzisiaj w tą grę i już nie mogę wytrzymać nerwowo przez tą grę. Właśnie ją odinstalowałem 5 min temu i nie zamierzam do niej wracać w najbliższym czasie jeśli czego nie poprawią :D

Opublikowano

tzw. ból dupy gdy nie może przebić jakiegoś czołgu

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

BUGI ? wymień mi jakie, a nie za przeproszeniem wymyślasz jakieś mądrości wyssane z palca, że roi się od bugów, skoro jest ich " pełno " wymień mi 5 :)

Opublikowano

Edit: ostatnio zauważylem że pociski przelatują przez czołgi, szczególnie gdy czołg do którego strzealmy ma dupke leki z tylu, ale to chyba jedyny bug jaki zauważylem

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

Opublikowano

Edit: ostatnio zauważylem że pociski przelatują przez czołgi, szczególnie gdy czołg do którego strzealmy ma dupke leki z tylu, ale to chyba jedyny bug jaki zauważylem

hahaha ? Jebłem ...

Może pocisk nie dolatuje ? Lub poprostu źle celujesz ?

@top W tej grze ciężko o jakiegoś buga. (no chyba że na becie)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Bierz pod uwagę rotację i tor lotu pocisku, nie zawsze dolatuję.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A nie mówiłem ze pociski przelatują przez czołgi!

signature.png

Opublikowano

A nie mówiłem ze pociski przelatują przez czołgi!

Zawsze się mogą zdarzyć takie bugi. Mój pocisk wczoraj spadł za równolegle do mnie ustawiony czołg... Jak? Wydaje mi się że po prostu przeleciał pod... co z tego że pocisk większy od odległości między ziemią, a czołgiem

Opublikowano

Celowanie automatycznie gdy pojazd jest w ruchu, no pozdro ...

Są elementy "puste" w czołgach.

Nie ma nic głupszego niż celowanie automatyczne... ( no chyba że to w wyjątkowych okolicznościach med jeździ wokół czołgu i ktoś to odpala)

Co do elementów "pustych" to można to tak nazwać, z tą różnicą po trafieniu musi zostać widoczny na pancerzu otwór wlotowy pocisku., i w tedy jest to "strzal za zero" a my słyszymy od naszego dowódcy jakże wnerwiający komunikat "nawet go nie zarysowaliśmy", lub "tym go nie pokonamy" ...Pocisk nie może też przelecieć na wylot...

W w/w filmiku wyrażnie widać BUGa, i nie zgadzam się z tym że w wocie bugów nie ma (WG się nawet do tego buga przyznało)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...