Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Serwer Manvia.pl[Dedyk][Medium]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PREZENTACJA PODJEBANA OD NAS + Z ALINE2 ORAZ LANDORA TO FAKE !

Ty jesteś pojebany, "twoja" prezentacja to gotowce.

@Nie odbugowali nic pewnie. ;)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Bardzo fajna prezentacja. Miła do oka grafika. Administracja stara się i walczy o każdego gracza. Bardzo przypasowują mi tego typu serwery. Polecam i zapraszam do gry. ;d

Opublikowano

Mimo że źle mówiłem o tym serwerze za co serdecznie przepraszam :> to wbije i tak tutaj. Verunis ma kilka bugów i troche zyebany exp ;/ Wbije tu i dam edita :D

Ps. po ile są zmianki 1/5 bon ( Cena )

Opublikowano

jprd wszędzie pliki aline 2 gdzie nie spojrzę tam pliki aline weźcie się za robienie własnych plików a nie tylko na gotowce czekacie ;c ogólnie to samo co każdy serwer na tych plikach wiec nie Polecam ;c

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Po ile osób gra ? Bo jest bardzo mało posaci a ten start 6 o 22.. Porażka

d2dp.png

Opublikowano

Pisze Maybelyn może ktoś pamięta, chciałbym żebyście się zapoznali z tym gównianym serwerem.

Przed startem pojawiłem się, lizali mi dupe jak nigdy, miałem nawet wszystkie możliwe flagi. Miałem tylko zareklamować ten smutny serwer.

Dobra, myślę sobie wywiąże się z tego, zapraszałem, nawet ulotki wywieszałem, no i mi się udało ściągnąłem graczy na serwer.

Super fajnie, rozkręca się. Ale przyszedł czas na "zatrzymanie ludzi na serwerze" więc zacząłem robić mini eventy, bo na tym serwerze nie ma handu (nie widziałem jeszcze

żadnego sklepu odkąd powstał). Wchodzę na konto a tu usunięte, wchodzie na ts'a a tutaj mi mówią że wypierdalają mnie z teamu " BO NIE MA JAK NA IS ZAROBIĆ ZA DUŻO EVENTÓW", nie zdążyłem tym platfusą wytumaczyć jak działa reklama a dostałem bana. Teraz ta smutna część, administracja zdaje się zgrana, WYDAJE. Jedynym ogarniętym gm jest gerard i początkowo jak jeszcze mi lizał dupke ozirus, ale teraz mnie zbanował. Była umowa, mija czas płacicie. ZŁODZIEJE NIE ZAPŁACILI ZABNOWALI.

Wcześniej było o kradzionej grafice, prawda, byłem jak typ ją robił, mówili żeby zajebał i tak się nikt nie połapie. Generalnie pełno bugów.

Gratuluje, jesteście skończeni złodzieje.

@NIEZLE

-OJ CHŁOPAKI ZIOMEK MÓJ WBIŁ PRZED CHWILĄ, CHCECIE ŻEBY SIĘ POZYTYWNIE WYPOWIEDZIAŁ ?

NIEZŁA BEKA, KOMPROMITUJECIE SIĘ CORAZ BARDZIEJ. BYŁEM OBOK I SŁYSZAŁEM JAK SIĘ ŁASILIŚCIE

ŻEBY POZYTYWNIE WYPOWIEDZIAŁ W TYM TEMACIE HAHAHHAH XDD IVENTY DLA KOLEGÓW ? W SUMIE RACJA

CAŁY SERWER JEST ODEMNIEWIĘC MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE ROBIŁEM IVENT DLA KOLEGÓW. CYA

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Jest to najgorszy na świecie serwer Medium. Strasznie mozolny exp, który można bez wyrzutów sumienia porównać do serwera HARD.

1. Koszmarna administracja

2. Aby wbić max lvl potrzeba

a) kupić pd i wbijemy z nim max lvl w miesiąc

B) bez pd będziemy wbijać max lvl 2 lub półtorej miesiąca

3. Niedopracowane oxy, które zostały już 5 raz poprawiane

4. Administracja nie chętnie rozmawia z graczami lub ich olewa.

Myślę, że te argumenty pozwolą wam w pewnym stopniu rozjaśnić sytuację serwera.

Ps.

Piszę tą wypowiedź jako normalny gracz tego serwera, ponieważ moje prywatne konto nie ma odpowiedniej ilości postów.

qolJA1e.png

Opublikowano

Popieram @KASH_ gówniany serwer, administraja to jakieś zwykłe randomy, no może jeden COŚ tam ogarnia, ale reszta to kurwa.. pozdrawiam Shirka, jest on tak w teamie, i jak mi się chwalił jak to serwer nie jest opłacony na rok, gówno prawda, serwer żenada, nic autorskiego padną do świąt jak to serwery.. (sami wiecie kogo) Bugów nie usuneli, a Ty Shirek przestań mi w końcu płakać na gg jak ja to hejtuje waszą prezke i jaki to ze mnie grafik, kurwa mać ja już się nie wypowiem jak grafika waszego klienta wygląda.. bo to jest zwykły gotowiec z nazwą MANVIA, tło logowania tak samo, z stopką "Aline2" nic tam ciekawego nie ma, nie polecam grania tutaj, współczuje sponsorowi.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

ZAPRASZAĆ MOŻECIE, ALE ODDAJ PIENIĄDZE JEBANY ZŁODZIEJU, ZBIERAJCIE KOLEGÓW ŻEBY MNIE DDOSOWAĆ, BEKA JEST NAWET. ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE JUŻ NIKT TAK NIE GRA

@@@

ZRÓBCIE SAMI PREZENTACJE DEKLE ZAJEBANE

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Serwer jest świetny!

Pomogę każdemu na początek. Mój nick Sharikka.

PS. Jak tutaj z mapką 150? Czy dobry jest exp? Dużo bossów?

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Serwer na razie chodzi, lecz został zastopowany. Obecnie szukam nowych osób, które z uśmiechem na twarzy pomogą postawić wszystko na nogi. Obecna sytuacja serwera jest spowodowana brakiem ogarniętego technika. Cała administracja została przesiana, niebawem zarzucę jakieś info. Proszę o "kibel" dla tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...