Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]OldTimesMT2 oldschoolowy Medium

TaaaZoooR

Serwer  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? taki pomys? na serwer

• Tak, mi?o wspominam metina z dawnych czasów.
      6
    • Nie, nowe aktualizacje do metina mi si? podobaj?.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was

Ostatnio przeglądałem sobie prezentacji serwerów i nie znalazłem nic ciekawego, więc postanowiłem pokombinować troche samemu nad serwerem(doświadczenie mam). Ale do rzeczy, chciałbym się dowiedzieć czy Wam jako graczom spodobałby się taki oldschoolowy medium który krótko opisze.

Max Lvl:99(prawdopodobnie nie zwiększany, oczywiście sura oraz szaman otrzymywałby po wbiciu 99 ostatniego skilla na M)

Raty

Exp: Ciężko mi podać dokładny przelicznik ale skupiłbym się na tym żeby to nie był największy problem na serwerze

Yang: Również dostosowane aby nie trzebabyło niewiadomo jak długo zbierać na zmianki itp.

Drop: tutaj ciężko mi się wypowiedzieć ale moge powiedzieć że bronie na 75 chciałbym zrobić jako taki rarytasik.

System ulepszeń:

W zasadzie 1 set wszystkiego

Bojowy>Syriusz

Stalka>Niebiańska

Podstawowe Biżu:Epickie biżu

Oczywiście na wszystkie epiki potrzebne smocze łuski i smocze szpony(dostępne oczywiście z smoka)

Co do podstawowego eq to myśle że standard (perełki na +6/7/8, małże oraz standardowe ulepszacze (bez nich gra jest taka troche nudnawa, czat nie żyje handlem)

Perły dostępne prawdopodobnie tylko z małży (tzn wędkarstwo) bądź dodane by były do handlarzy lecz w niemałych cenach(myśle że fajnie jest jak po jednym dniu gry ktoś ma całe eq+9 oraz fajnie też jak w DT metin by znikał zaraz po pojawieniu się a nie tak jak czasem bywa że na dt jeden metin 2 dni stoi, ale to tylko taka moja drobna opinia).

KD max+5 myśle że wartości dostosowane

Co do nowych map do expa to tylko Loch Pająków V3

Dungeony:

-Standardowo DT

-Komnata Smoka

-Komnata Pająka

-oraz jeszcze kilka na niskie lvl jak i wyższe

Co do nowości typu kostiumy, pety system alchemi itp. przeczytajcie sobie tytuł tematu to zrozumiecie że coś takiego nie ma zamiaru się pojawić na serwerze.

Wyjątkiem może być System Wierzchowców który jak dla mnie jest przydatny i nienajgorzej pasuje do Metina.

Przepraszam że nie jest to w formie graficznej lecz nie widzę sensu szukać grafika itp. jeśli niewiadomo czy taki serwer miałby powstać(pliki mam aktualnie zaczęte i moge zająć się wykańczaniem jeśli oczywiście gracze będą chcieli. Proszę o szczere opinie. Z góry Dzięki i Pozdrawiam

Dla Hejterów:

http://youtu.be/3e6mgygHbKo?t=53s

Opublikowano

Wszystko OK, tylko usun łowienie małzy (boty), a zwiększ o troszke drop małży z mobów/bossów.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Sorry, ale tu też nic ciekawego niema :D

Powiem Ci że kiedyś miałem podobny temat i zauważyłem to samo. Ci którzy są na mpc już długo są za, twierdzą że bojowy>syrek to najlepsze połączenie. A ja właśnie dla takich ludzi zamierzam zrobić serwer, o ile Oni będą tego chcieli :)

Uczeń
Opublikowano

moze bym zagral ale nie widze graczy na serverze duzo ;x ...

marzyl mi sie server medium 99lv max i syrek <3 no ale bez graczy nie ma rozgrywki :x

Opublikowano

moze bym zagral ale nie widze graczy na serverze duzo ;x ...

marzyl imi sie server medium 99lv max i syrek <3 no ale bez graczy nie ma rozgrywki :x

I właśnie chcę sie dowiedzieć jak to by wyszło z ilością graczy :) Myśle że dużo ludzi którzy zaczynali gre w metina u początków globala chętnie by wbiło jeśli wszystko by było jak należy. O ile jeszcze wierzą że coś takiego się pojawi i szukają. Ja sam szukam takiego serwera i chętnie taki zrobie żebym sam mógł na nim grać.

Opublikowano

Bronie 75 rarytas? To może zrób latwo do zdobycia a dodaj elitarne bronie. Jeśli będzie ok to zawitam z ekipą.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...