Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] bartek19623 [Lecimy do silvera wstawiam przegrane i wygrane rankedy,krótko opisuje je]

bartek19623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bartek!! pomożesz mi ? nie wiem jak wydostać się z brąz dywizji 3 same nooby itp

co robisz że wszyzstko wygrywasz ziomeczku? jakieś rady? lepiej farmić czy zabijać na początku?

Hmmn jakiegos sposobu danego to nie ma na wydosytanie sie tzn.wygrywać! xD

Zależy to też od teamu oraz od przeciwnikow i jak pojdzie mi w danej grze,mozemy zagrać duo,na poczatku farmic no zabijac tez.

Wczorajsza gra:

Była beznadziejna team flameowal,wyzywal,nie pomagal.Ja dla teamu starałem sie pomagać jak mogłem stąd tyle deadów

09667646158370216923.jpg

Dzisiejsza gra:

Była fajna ale jayce nafeedował akali i nie pisał ss,przegrana ale była przyjemna ss mi niestety umknął co znaczy że mam teraz 64 pkt i musze znow wbic ,,promocje" do brązu 4 :D

bartek19623---18.png

Opublikowano

Chciałbym tylko was powiadomić że teraz możecie pisać czym mam zagrać ja wybiore najciekawsza propozycje,i tez wezme pod uwage czy mam ta postac czy nie odrazu mowie nie bd gral solo tzn.jesli bd trzeba ale nie chce :D Najlepiej jungle/mid

bartek19623---18.png

Opublikowano

Wczorajsza gra:

Była beznadziejna team flameowal,wyzywal,nie pomagal.Ja dla teamu starałem sie pomagać jak mogłem stąd tyle deadów

No statami 0-10 to rzeczywiscie pomagales jak mogles :D

Opublikowano

No statami 0-10 to rzeczywiscie pomagales jak mogles :D

Tak pomgalem stad tyle deadow tzn,wbijalem sie aby ochronic dupe dla adc albo kogos innego sam tym padajac.Wiem ze to feed no ale.. :D

bartek19623---18.png

Opublikowano

Chciałbym tylko was powiadomić że teraz możecie pisać czym mam zagrać ja wybiore najciekawsza propozycje,i tez wezme pod uwage czy mam ta postac czy nie odrazu mowie nie bd gral solo tzn.jesli bd trzeba ale nie chce :D Najlepiej jungle/mid

zagraj wawrikiem

Opublikowano

Plzzz zagraj nasusem

Opublikowano

Tak pomgalem stad tyle deadow tzn,wbijalem sie aby ochronic dupe dla adc albo kogos innego sam tym padajac.Wiem ze to feed no ale.. :D

Weź kur.wa nidalee pod supporta ssie pałe, bulid chujowy ... jeszcze te 10 śmierci boli

Ogółem zaproś w grze - agadonn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...