Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] bartek19623 [Lecimy do silvera wstawiam przegrane i wygrane rankedy,krótko opisuje je]

bartek19623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak jedziemy od brązu 4(94 pkt) do silvera będe tutaj wstawiac przegrane i wygrane rankedy i zdawać z nich krótka relacje.

Więc 1 ranked jak widać wygrany,dostałem za niego 22 pkt(na nastepnych ssach bd ekran po wygranej/przegranej rundzie bd pisac ile na -/+ mam pkt itp.

Pierwszy napisalem mid no i tez wybieralem pierwszy,team bez sporów i kłótni jak to zazwyczaj bywa puścił mnie na mida,picknąłem ankę lecz moim ocza ukazał się fizz z przeciwnej drużyny.Pomyślałem sobie będzie trochę cięzko i potrzebuje dużo gry defensywnej lecz po wejsciu do gry..Zacząłem dobijac z q miniony dobilem 3 lvl i wbiłem first blooda na fizzie,później 2 kill,prawie mnie zabił ale już poczułem się pewniej.Nie grałem defensywnie tylko harrasowałem go z całych sił nastepnie stunowałem go i dobijałem oczywiście miniony tez last hitowalem! To byl naprawde spoko mecz 0 trolli spoko team 0 rage !! :D Lapcie ss ja sie biore za next rankeda ;)

Prosze o wypowiadanie sie w komentach itp,wskazówki lekka krytyka i troche pochwał mile widziane!:D91313961653253942407.jpg

bartek19623---18.png

Opublikowano

słaba farma ;x

Tyle to ja wiem ja slaba farme mam taka zawsze :D tznlepsza ogolnie ale na midzie i tak slaba ja na adc mam tylko good farme xD

Zadane obrażenia 36k LOL . Już nawet soraka na supporcie więcej zrobi

Tak wiem mały dmg jak na anke wogóle maly dmg ale cóż nie każdy mecz będzie perfect pod wzgledem dmg ale tez dmg nie jest taki najważniejszy albowiem :D

bartek19623---18.png

Opublikowano

kurwa ty masz 12 lat max z tego co wdze jak piszesz

chujowa farma, gówno robiles pewnie bo w bronzie nawet tf nie ma, i bym zapomnial anka to jeden z najwiekszych counter picków fizza wiec naprawde miales ciezko

gg easy

Opublikowano

W tej rozgrywce byłem akurat na midzie :)

byłeś na midzie , masz 58 farmy . Powiedz jeszcze ile trwał mecz bo takie coś ma się mniej niż po 10 minutach .

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

troche pochwał mile widziane! :D

usun tą gre kurwa

Opublikowano

wedlug mnie masz zbyt dlugi czas bycia martwym musisz nad tym popracowac ponadto masz bardzo slabe najwieksze wielobojstwo sadze ze co do zniszczonych wiez i inhibitorow powinienes sie takze postarac chyba musiales grac na srodkowej aleji na fizza pod obrazenia fizyczne bo masz wiecej obrazen otrzymanych fizycznych niz magicznych

nie rozumiem po co oszukujesz ze wychodzisz z brazu przeciez w sygnaturze masz diament B) B)

opisy gry czyta sie bardzo przyjemnie nienaganna literatura licze na to ze wiesz gdzie sie zglosic bo mysle ze warto(mpc reaktor media team)

na nastepny raz prosze cie o zamienienie koloru w twojej czcionce poniewaz cierpie na epilepsje i wywolalo to u mnie nieciekawe drgawki

pozdrawiam i zostawiam okejke

Opublikowano

Dziękuję za krytykę i za miłe słowa,obiecałem że ranked będzie wczoraj ale wywaliło mi prąd podczas rankeda (przez tą wichure xawery). Więc teraz zabieram sie do gry i zaraz wstawiam :D

bartek19623---18.png

Opublikowano

Zakończyłem właśnie rankeda,jestem bardzo radosny! Udało zakwalifiikować mi się do do serii.Ranked był bardzo przyjemny,tym razem postanowiłem nie pisać żadnej pozycji tylko poprostu dostosować się do teamu,miałem do wyboru solo topa lub jungle więc wybór pozostawiłem dla innego człowieka,wybrał on solo topa więc ja wybrałem udyra na junglę którego rzadko wybieram ale nie powiem jest to dobry jungler,dobre ganki itp.Teemo z solo topa oraz lux z mida poszli ze mną na blue i pomogli mi zrobić je bez smite.Dalej z junglą poszło jak spłatka,nasze adc czyli vayne zrobiło pierwsza krew a ja na trzecim lvlu poszedłem zgankować dla lux,niestety bez skutku! Mider wziął flesha a następnie uciekł.Bot był bardzo dobry,pomagać miałem im okazję tylko dwa razy na początku a później zaczęli pushować jak szaleni i zmiatać z powierzchni ziemi miniony,bohaterów,oraz wieże.Później zaczęło się late game poszliśmy pushować mida,było trochę utrudnień ponieważ teemo flame'owal ale nie zwracaliśmy na to zbytnio uwagi i szybko zaprzestał.W tej rundzie zrobiłem najpierw jedną quadrę,prawie pente ale lux zabiła jednego championa z ulti,oczywiście za złe jej tego nie mam.Później jak już pushowaliśmy inhibitor zrobiłem drugą quadrę już sflashowalem się po pente a tutaj stojącemu galio załączył się auto attack i dobił pente oczywiście to nie z jego winy i też nie mam mu oczywiście tego za złe.Podsumuję to tak:Gra była bardzo fajna,na poczatku były małe trudności ale sobie poradzilismy! 67918289321410679409.jpg

bartek19623---18.png

Opublikowano

bardzo fajne ale coś mi się tu nie zgadza tak jak napisał swedziciekinol, zastanawia mnie sygnatura - czemu masz w niej Diament 28 lp ? A tutaj grasz na jakimś bronze? smurfujesz czy co?

Opublikowano

bardzo fajne ale coś mi się tu nie zgadza tak jak napisał swedziciekinol, zastanawia mnie sygnatura - czemu masz w niej Diament 28 lp ? A tutaj grasz na jakimś bronze? smurfujesz czy co?

Nie,ta sygnatura jest stara jeszcze gdy grałem w minecraft to ją ustawiłem polega ona na zbieraniu diamentów

wedlug mnie masz zbyt dlugi czas bycia martwym musisz nad tym popracowac ponadto masz bardzo slabe najwieksze wielobojstwo sadze ze co do zniszczonych wiez i inhibitorow powinienes sie takze postarac chyba musiales grac na srodkowej aleji na fizza pod obrazenia fizyczne bo masz wiecej obrazen otrzymanych fizycznych niz magicznych

nie rozumiem po co oszukujesz ze wychodzisz z brazu przeciez w sygnaturze masz diament B)B)

opisy gry czyta sie bardzo przyjemnie nienaganna literatura licze na to ze wiesz gdzie sie zglosic bo mysle ze warto(mpc reaktor media team)

na nastepny raz prosze cie o zamienienie koloru w twojej czcionce poniewaz cierpie na epilepsje i wywolalo to u mnie nieciekawe drgawki

pozdrawiam i zostawiam okejke

Tak jak wyzej ;D

bartek19623---18.png

Opublikowano

Radzę Ci nadrobić szybko wygrane mecze w stosunku do przegranych to jak Cię kopnie w S4 to zlecisz w dół.

Pracuj nad farmą nadal, bo jest tragiczna

Opublikowano

Radzę Ci nadrobić szybko wygrane mecze w stosunku do przegranych to jak Cię kopnie w S4 to zlecisz w dół.

Pracuj nad farmą nadal, bo jest tragiczna

Nad farmą będę pracować oczywiście.Ale jak mam nadrobić oto chodzi że jeśli mam 39 wygranych 53 przegranych to musze mieć większą liczbe wygranych tak? np.55-53 ? :D

bartek19623---18.png

Opublikowano

Wyczuwam trolla... Na 99 procent to troll, on jest na prawde diamentem i robi sobie z nas jaja...

@topic

Bardzo dobrze ci idzie i zycze powodzenia w przyszlym zyciu na poziomie srebrnym

Jestem prawowitym brązem nie jestem diamentem xD Dzięki :) A nastepny ranked gdzies tak 12 albo po 12 ! :D

bartek19623---18.png

Opublikowano

nie zwracaj uwagi na pseudo prosów z silver v/gold v...

@Farm i gankuj, tyle w temacie. spróbuj zagrać annie na supp, miazga

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

nie zwracaj uwagi na pseudo prosów z silver v/gold v...

@Farm i gankuj, tyle w temacie. spróbuj zagrać annie na supp, miazga

Annie na supp ale pod ap budowac tak? tylko tyle ze wardy kupywac i farme oddawac?:D

bartek19623---18.png

Opublikowano

Ja grałem 10 placementowych gry anką ,wygrałem 8 na 2 ,grając z goldami/silverami..

I szczerze? Kaleczysz tą postać , ja mam na rankedzie w 10 minucie anką ,którą się łatwo last hituję ok. 70-100 per game.

P.S: Znam się na Ance i tobie ta postać nie wychodzi najlepiej.

Graj czym potrafisz ,najlepiej Twoim mainem ,tak jak mój main to np. Anka i Riven.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

bartek!! pomożesz mi ? nie wiem jak wydostać się z brąz dywizji 3 same nooby itp

co robisz że wszyzstko wygrywasz ziomeczku? jakieś rady? lepiej farmić czy zabijać na początku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...