Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć Paula Walkera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co wy o niej sądzicie, wszędzie huczy, że sekcji zwłok nie można było przeprowadzić, gdzie indziej, że sekcja wykazała coś tam, bla bla bla, gdzieś tam, że numery się nie zgadzamy, potem, że coś auto było pokryte innym kolorem, potem coś tam bla bla.

A wy co o tym sądzicie, ?

PRZEZNACZENIE - PRZYPADEK - UPOZOROWANIE ŚMIERCI ?

sygnatura.png

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek.

Opublikowano

Powiem tak. Na świecie codziennie umierają dziesiątki tysięcy osób i nikt o tym nie mówi.. co nie zmienia faktu, że po przeczytaniu o jego śmierci strasznie się zdołowałem. Traktowałem go jako idola z dzieciństwa gdy po raz pierwszy obejrzałem ,,Szybcy i wściekli''

Co poradzisz taka kolej rzeczy, Ludzi się rodzą i umierają.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Na każdego przyjdzie pora.

Bardzo podobają mi się filmy "Szybcy i wściekli", ale ten aktor nie na tyle, aby jakoś specjalnie rozczulać się nad tym, iż zmarł tragiczną śmiercią... Codziennie masa osób umiera, więc cóż... [ * ]

Opublikowano

Chyba oczywiste, że jak by uznali Paula za zmarłego, a wcale on by nie zgniął to by się zgłośił na policje w celach wyjaśnienia.

Po 2 wkurzają mnie osoby na FB, które zakładają strony typu R.I.P Paul Walker. Tacy ludzie zarabiają na czyjejś śmierci. Na dodatek cały mój FB kilka dni temu cąły zawalony był tym.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

No dokładnie @AntyVirus

Wiele osób z tego skorzystało, a prawdziwe osoby niestety straciły ...

Dla mnie to po prostu zbieg okoliczności, ten wywiad, ostatnia scena pogrzebu..

[*]

sygnatura.png

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek.

Opublikowano

Z prochu powstałeś, w proch sie obrócisz. Codziennie umiera wielu ludzi, ale to prawda z tym co działo się ostatnio na FB to po prostu... ech, bez komentarza.

Opublikowano

7 część została nagrana z Nim, a będzie to ostatnia, dla uczczenia jego pamięci. Zginął, miał niefart, że trafiło na Niego. Szkoda mi go, bo był świetnym aktorem, a jestem ciekaw, kto z tych wielkich "fanów" znał go poza Szybcy i Wściekli :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

7 część została nagrana z Nim, a będzie to ostatnia, dla uczczenia jego pamięci. Zginął, miał niefart, że trafiło na Niego. Szkoda mi go, bo był świetnym aktorem, a jestem ciekaw, kto z tych wielkich "fanów" znał go poza Szybcy i Wściekli :)

Niestety, nie znałam, albo po prostu nie kojarzę go z "młodszych lat", jednak najbardziej [chyba] wyróżnił się w "Szybcy i wściekli" :p

Ale dziwne jest to, że umarł akurat w katastrofie samochodowej, tzn. "dziwne", nie wiem jak to określić.

PS: Fajna sygnaturka, zwłaszcza sentencja "Przez trudy do gwiazd". Polubiłam język łaciński <3

Opublikowano

Wypierdalaj na samosie, a nie zakładasz setny temat na temat jakiegos randoma.

Widzę że gówno tak naprawdę o nim wiecie, on nie był jak jacyś inni "znani" i sławni aktorzy. Był sobą i nigdy nie gwiazdorzył.

A na dodatek zmarł wracając z akcji charytatywnej, a co do zniczy na fejsie i innych tego typu stronach.. to przecież nic złego.

Bo przecież nie pojadą specjalnie z Polski do Californii zapalić znicz.. ale wkur*** mnie to że ludzie zarabiają na jego śmierci na stronach typu facebook robiąc strony i umieszczając tam posty typu "1 like = 100000 respect for Paul Walker" -.-

Także nie mów kurwa że to był zwykły random bo randomem jesteś ty i tylko siedzisz przed monitorem i wpierdalasz czipsy a

on robił coś pożytecznego. Bless

Opublikowano

Widzę że gówno tak naprawdę o nim wiecie, on nie był jak jacyś inni "znani" i sławni aktorzy. Był sobą i nigdy nie gwiazdorzył.

A na dodatek zmarł wracając z akcji charytatywnej, a co do zniczy na fejsie i innych tego typu stronach.. to przecież nic złego.

Bo przecież nie pojadą specjalnie z Polski do Californii zapalić znicz.. ale wkur*** mnie to że ludzie zarabiają na jego śmierci na stronach typu facebook robiąc strony i umieszczając tam posty typu "1 like = 100000 respect for Paul Walker" -.-

Także nie mów kurwa że to był zwykły random bo randomem jesteś ty i tylko siedzisz przed monitorem i wpierdalasz czipsy a

on robił coś pożytecznego. Bless

Prawdziwe :)!

Ciekawe czy w 7 zostanie zmieniona fabuła.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Prawdziwe :)!

Ciekawe czy w 7 zostanie zmieniona fabuła.

Na pewno zmienią. Przecież Walker nie może ot tak zniknąć po którejś ze scen.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Szkoda chłopaka, szkoda tylko, że większość pewnie wcześniej nie pamiętała o nim. Po śmierci na Facebooku powstały fanpage, a główny fanpage aktora dostał sporo lajków xD

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

Spiskowanie i jakieś chore insynuacje o upozorowaniu śmierci Walkera są naprawdę żałosne. Jak na FB powstał fanpage "R.I.P Paul Walker" to ręce mi opadły. Ludzie zamiast po prostu mieć go w sercu, pomodlić się za niego, whatever to rozdmuchują aferę na cały internet. To mu życia nie zwróci, a nie jest na pewno postrzegane, jako normalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...