Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Najlepszy darmowy antywirus

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, niedawno wygasła mi licencja Eset'a a nie mam zamiaru już kupować płatnego, więc mam do was pytanie jest jest najlepszy darmowy antywirus? ;).Pozdro

Opublikowano

Moim zdaniem avast ale sam kozystam z mcfee ponieważ mam darmowe 2 lata (kontrakt z mcafee)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Moim zdaniem avast ale sam kozystam z mcfee ponieważ mam darmowe 2 lata (kontrakt z mcafee)

Słyszałem ,że avast to gów*o i nie warto go używać.

Opublikowano

Norton. :x Masz do dyspozycji trzy wersje, a każda testowa na 30 dni, więc 3 miesiące (porządnego) antywirusa za darmo. :P

Chodziło mi o darmowego ;p, bo będe miał nortona na 3 miesiace i co potem ? :D

Opublikowano

Chodziło mi o darmowego ;p, bo będe miał nortona na 3 miesiace i co potem ? :D

Potem pomyślisz. ;) Trzy miesiące to dużo czasu, a Norton jest dobrym antywirusem. Jeżeli natomiast koniecznie chcesz darmowego to polecam Ci Comodo.

Opublikowano

Avast! Najlepsza darmowa opcja.

Zoptymalizoany, nie przepuszcza niczego, częste aktualizacje, duża możliwość konfiguracji, ładny dizajn.

Dodatkowe opcje to informowanie o przestarzałym oprogramowaniu (chociaż nie każdym i mogli by to dopracować), oczyszczanie przeglądarek z syfu typu babylon toolbar itp.

lolol

Opublikowano

Z darmowych to już chyba lepiej tego AVG wziąć niż Avasta.A najlepiej to używaj tralii dobrych, płatnych antywirusów np. 60 dni z esetem, 60 dni z nortonem, 60 dni z kasperskim

Opublikowano

Mam takie pytanko, czy jakis darmowy antywirus blokuje przez tzw. linkami 'hackerow" chodzi o wykrywanie ip.

Opublikowano

Up. Zależy jaki bo są różne funkcje... Ja polecam avast! i AVG sam używam tego drugiego.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Norton bardzo obciąża komputer.

Weź jakiego chcesz. Nie ma najlepszego antywirusa. Wszystkie są podobne.

Ja używam Avasta, bo mało obciąża komputer.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie chce popierać piractwa ale seriali do programów antywirusowych znajdziesz w 1min

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Nod32 używam już parę lat i nie miałem z nim jakichś większych problemów.

Tylko ,że nod32 jest płatny.

Opublikowano

Nod32 używam już parę lat i nie miałem z nim jakichś większych problemów.

Najpierw się pytasz czy do Kasperskiego są klucze na necie a potem mówisz, że nie chcesz np. właśnie Noda, bo jest płatny -_-. Widzę, że bierzesz pod uwagę "niekonwencjonalne" rozwiązania, więc wybierz z tych kilku antywirusów: Norton, Eset, Kasperski, to takie moim zdaniem 3 najlepsze, tylko poczytaj trochę o nich i wybierz takiego, który będzie najmniej ci obciążał kompa.A znalezienie kluczy to tak jak up wspomniał kwestia paru minut.

Opublikowano

Najpierw się pytasz czy do Kasperskiego są klucze na necie a potem mówisz, że nie chcesz np. właśnie Noda, bo jest płatny -_-. Widzę, że bierzesz pod uwagę "niekonwencjonalne" rozwiązania, więc wybierz z tych kilku antywirusów: Norton, Eset, Kasperski, to takie moim zdaniem 3 najlepsze, tylko poczytaj trochę o nich i wybierz takiego, który będzie najmniej ci obciążał kompa.A znalezienie kluczy to tak jak up wspomniał kwestia paru minut.

Ja kluczy nie mg znalezc, to chyba zainstaluje comodo :x

Opublikowano

Ja polecam darmowego Microsoft Security Essentials.

- nie obciąża komputera

- pracuje w tle

- częste aktualizacje

- przegląda elementy pobierania, przeglądania i linki

- prosty w obsłudze

- po polsku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...