Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin Mi Znika ... [Pomoc = Like]

IntelcoreHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jakieś 3 lata temu zakupiłem konto premium, wszystko idealnie śmigało. Lecz od kilku dni ( 2-3 ) zaczął znikać mi skin, pomimo tego, że miałem go wgranego. Myślałem, że to jakiś błąd z internetem, a jednak 5/5 kresek. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Czasem jest taki bug, że skin znika. Też tak mam. Czasem ty widzisz swojego skina, a inni go nie widzą, czasem na odwrót, a czasem nikt go nie widzi. Czasem każdy widzi :P

Wina servera, nie twoja.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Witam.

Minecraft ma ostatnio jakies problemy, nie grałem jakiś czas chciałem se pograc, odpaliłem multi i skina nie było :D w dodatku max 60 fps choć ustawiłem unlimited.. i nie zapisuje sie launcher`a na pulpicie :D.

Opublikowano

Witam.

Minecraft ma ostatnio jakies problemy, nie grałem jakiś czas chciałem se pograc, odpaliłem multi i skina nie było :D w dodatku max 60 fps choć ustawiłem unlimited.. i nie zapisuje sie launcher`a na pulpicie :D.

60 fpsów ? Wgraj optifine lub poprostu masz za słaby PC . Skoro dawno nie grałeś to możliwe , że ci skina zresetowało do Steva . Wgraj skin od nowa powinno chodzić .

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...