Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Pobiłem kolegę.

Ryouzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Utworzyłem ten temat wczoraj, lecz został przeniesiony do kosza, niestety to nie żaden troll, więc proszę o nie zamykanie go. (stare konto niestety zbanowane, więc założyłem nowe.

Witam, może to zabrzmieć trochę dziwnie, ale mój kolega z przeciwnej klasy, gra w lola, tak samo jak ja i znajduje się w tej samej dywizji co ja. Brąz 1, kiedy dowiedziałem się, iż używa Bot of legends zerwałem z nim kontakt. Wczoraj grałem serię best of 5 kwalfikującą mnie do srebrnej dywizji, niestety w PRZECIWNYM TEAMIE trafił się on dwa razy pod rząd, najpierw zagrał katariną - 14/2 , potem ryzem 9/1. Bardzo mnie to zdenerwowało , że przegrałem przez niego, więc postanowilem się zemścić, mianowicie po szkole zawołałem kumpli i pobiliśmy go. Ma złamaną rękę, wybite zęby. Niestety dziś zgłosił to na policję, grozi mi coś?

Co od wczoraj się zmieniło?

Przyszedłem ze szkoły i pojechałem ze zdenerwowanym ojcem złożyć zeznania, niestety ten dupek pewnie założy sprawę w sądzie. 30 minut temu przyjechałem i tak:

Jak wybrnąć z tej sytuacji, przeprosić go?

Jeśli nie będę miał wyjścia i sprawa pójdzie do sądu - jaką karę mogę otrzymać?

Pozdrawiam, proszę o SENSOWNE odpowiedzi.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że w gimbazie już są takie problemy. Za moich czasów fajki to był szok.

Edit: Jeżeli chcesz wyjść szybko do silver, a nie potrafisz grać - użyj BoLa - wszystko jest dla ludzi.

Co do Twojej sytuacji, wołanie kolegów i pobicie go to czysta głupota, mikołaj do Ciebie nie przyjdzie już.

Jedyne co Ci zostało, to go przeproś.

Opublikowano

Jeśli nie będę miał wyjścia i sprawa pójdzie do sądu - jaką karę mogę otrzymać?

Oby dożywocie :D

No i ten teges... mam nadzieje, że bedziesz miec pszypał, bo bić kogos za gre w bola czy coś tam takiego XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Oby dożywocie :D

No i ten teges... mam nadzieje, że bedziesz miec pszypał, bo bić kogos za gre w bola czy coś tam takiego XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sam sobie zasłużył, zrobił mi na złość. Dostał w mordę i tyle.

@edit.

Akurat grubasowi zwol. z w-f na 3 miesiące załatwiłem, powinien mi dziękować.

Opublikowano

Kurwa kilku na 1. 0 szacunku dla ciebie !!!

Lipe będziesz mieć

kurator napewno, nie wiem jak z odszkodowaniem.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że w gimbazie już są takie problemy. Za moich czasów fajki to był szok.

Edit: Jeżeli chcesz wyjść szybko do silver, a nie potrafisz grać - użyj BoLa - wszystko jest dla ludzi.

Co do Twojej sytuacji, wołanie kolegów i pobicie go to czysta głupota, mikołaj do Ciebie nie przyjdzie już.

Jedyne co Ci zostało, to go przeproś.

Uzyj bola, PROSZĘ CIĘ. Nie będę używał tego ścierwa, to gorsze niż bycie dziwką, czy czymś innym. Ja pierdolę..

Opublikowano

Uzyj bola, PROSZĘ CIĘ. Nie będę używał tego ścierwa, to gorsze niż bycie dziwką, czy czymś innym. Ja pierdolę..

To dalej siedź w bronze :v

Opublikowano

Jeśli nie wycofa oskarżenia to masz kuratora, no i odszkodowanie będziesz musiał mu zapłacić, co więcej jesteś poważnie uzależniony od gry i powinieneś coś z tym zrobić, bo pobić kogoś za takie coś to nie jest normalne, po drugie jesteś ciotą bo zaatakowałeś w grupie jedną osobę, nie masz honoru. Mam nadzieje że dostaniesz surową karę.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

To tak:

Za uszkodzenie ciała może Ci grozić, jako nie letniemu tylko kurator sądowy, twoi rodzice będą musieli wnieść odszkodowanie min 2000zł

Ponieważ wliczają się w to procesy sądowe, czy jakoś tak.

A Tak na przyszłość, lepiej, żebyś nie robił tego, bo kiedyś posuniesz się za daleko z kolegami i będzie z Tobą źle, a nie z nim ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Oh my god ;_; Pobić swojego kolegę przez grę? Jak dla mnie to trochę chore :x. Jeszcze na dodatek masz do niego pretensje, że on to zgłosił. Boże widzisz a nie grzmisz...

Opublikowano

Powinieneś dostać karę... i to wysoką.

Bicie kolegi przez to, że zdenerwował cię w grze? Uzależniony jesteś? Lecz się!

0tp3.jpg

Opublikowano

Boże ty plujesz się o grę na BoL'u a pobiłeś z paroma osobami kolesia która kiedyś była twoim kolegom za grę na nim. Jak dla mnie powinieneś mieć oprócz kuratora jeszcze stały nadzór psychologa i powinieneś się zastanowić na HONOREM. Nawet jeśli gra na BoL'u nie jest honorowa jest to tylko gra a co do pobicia w paru jednej osoby jest to totalny BRAK HONORU W ŚWIECIE REALNYM i równie tak jak ty nie znosisz osób takich jak on, tak ja nie znoszę osób takich jak ty...

A co do tego jak dla cb osoba używająca BoLa jest dziwką to nie wiem jak można określić kogoś bijącego bezbronnego w kilku... Jesteś niczym innym jak GÓWNEM!

Opublikowano

Wczoraj grałem serię best of 5 kwalfikującą mnie do srebrnej dywizji, niestety w PRZECIWNYM TEAMIE trafił się on dwa razy pod rząd, najpierw zagrał katariną - 14/2 , potem ryzem 9/1. Bardzo mnie to zdenerwowało , że przegrałem przez niego, więc postanowilem się zemścić, mianowicie po szkole zawołałem kumpli i pobiliśmy go.

Stwierdzam, że jesteś uzależniony od lola.

@topic

Najbardziej żałosny powód pobicia o jakim słyszałem... Będziesz miał kuratora i pewnie rodzice ograniczą Ci komputer. A do tego nauczyciele i osoby ze starszych klas będą mieli z Ciebie bekę w szkole.

I także zgadzam się ze słowami xAmigo:

Boże ty plujesz się o grę na BoL'u a pobiłeś z paroma osobami kolesia który kiedyś był twoim kolegą za grę na nim. Jak dla mnie powinieneś mieć oprócz kuratora jeszcze stały nadzór psychologa i powinieneś się zastanowić na HONOREM. Nawet jeśli gra na BoL'u nie jest honorowa jest to tylko gra a co do pobicia w paru jednej osoby jest to totalny BRAK HONORU W ŚWIECIE REALNYM i równie tak jak ty nie znosisz osób takich jak on, tak ja nie znoszę osób takich jak ty...

Edit:

Ok, po twoim ostatnim poście widać że to troll. Pozdrawiam.

Opublikowano

Pobiłeś kolegę za coś co jest nierealne, wirtualne? o.O

1. Jesteś uzależniony (wywnioskowałem to także z tego, że martwisz się tylko tym, czy będziesz mógł dalej grać w tą gre)

Ciekawe co byś zrobił mu jakby np. usuną Ci to konto? Jeśli za zepsucie rozgrywki (czy jak to tam się nazywa) pobiłeś gościa, to ja się aż boję pomyśleć co by było...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

To jebie mnie to, starzy zaplaca ;]

Po tym poście widać (jeżeli to nie troll) ze jestes rozpieszczonym gówniarzem i twoja dewiza to "starzy zaplaca" oagarnij sie chłopie, zanim wydarzy sie coś gorszego.

Opublikowano

Sam sobie zasłużył, zrobił mi na złość. Dostał w mordę i tyle.

@edit.

Akurat grubasowi zwol. z w-f na 3 miesiące załatwiłem, powinien mi dziękować.

lecisz na szczała

lolol

Opublikowano

jprd człowieku pobicie starego kolegę za jakoś żałosną grę i to jeszcze w kilko weź idź się leczyć obyś kurwa dostał wysoką kare

422_1316_idiots-idiots-everywhere_0.jpg

inaczej tego nie da się określić

ty teraz uważaj jak ten jak go nazwałeś "grubas" cie gdzieś w ciemnym miejscu nie zajebał

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...