Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft pudełkowa wersja

Shaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewne pytanko czy są jakieś sklepy gdzie wchodzę i mogę nabyć oryginalną pudełkową wersję Minecrafta na PC ?

Wiem że np: W MediaExpert jest coś takiego ale na platformy Xbox360 , a chodzi mi o PC

Jest pudełkowa wersja tej gry na pecety oczywiście premium ?

@Przepraszam jeśli się powtórzyło, ale nie jestem obeznany w tych tematach

Opublikowano

Nie, minecraft można tylko pobrać, a oryginalnego nie kupujesz minecraft'a tylko konto premium.

Ewentualnie jak zrobisz instalkę, zgrasz na płytę i w prywatnym sklepie sprzedać :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ah.. zauważyłem coś takiego na Xbox'a

Mógłby mi ktoś napisać jak przebiega kupno oryginalnego Minecrafta na głównej stronie ?

Opublikowano

jak dokonasz zakupu to wysyłają ci na maila taki kodzik który potem tam gdzieś wpisujesz :)

Jak będzie robił tak jak ja mówię to konto zostanie aktywowane od razu.

A ile kosztuje ten Minecraft ?

I można zapłacić polskim Złotym ?

około 85 zł, najlepiej po prostu dojdź do płatności i zobacz z czego możesz skorzystać (ja polecam PaySafeCard, poguglaj, a się dowiesz co to :))

Opublikowano

Na allegro są pudełkowe na pc, ale to oszustwo ktoś wydrukował papierek ze zdjęciem moojangu i obramował pudełko.

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...