Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Blokada na 75 fps

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chcialem wrocic dzisiaj do gry w call of duty 4 modern warfare tylko mam dziwny problem z fpsami.Moim zdaniem powinienem miec smialo 200 fpsow a mam jakas dziwna blokade na 75 fps.

hd 7770

4gb ram

g2020 (ta sama wydajnosc co i3)

Edit1.Dodam,ze mam wylaczona synchronizacje pionowa

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Wszedlem w options/graphics i sync every frame dalem na off i mam teraz blokade na 91 fps.Caly czas jest 91 fps nie 90 ani 92 tylko 91... Mysle,ze nadal musze cos odznaczyc.

Opublikowano

Nie dziala :( Prosze o pomoc poniewaz moj sprzet jest wstanie utrzymac stale 250fps a gram na 91 :/ Jak by kogos interesowalo to jestem fpsholikiem

Opublikowano

Wejdź w mój profil na którym się znajduje CFG do pobrania. Na nim powinieneś mieć 333 fps. A! No i musisz na nim wpisać /com_maxfps 333. Pobrany Config wrzuć do folderu z twoim profilem.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Moglbys wrzucic ten config jako plik na speedyshare? Bo mam problem przy skopiowaniu tego cfg

Opublikowano

Znalazłem fajny cfg

Pobierz ten plik:http://www.gamerconfig.eu/config/download/verbosespeed+cfg,1425.zip

Wypakuj i plik config_mp.cfg przenieś do Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\profil Włącz grę i zmień nick i możesz pogłośnić grę ale nie zmieniaj ustawień gry

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

Juz mam stale 333fps :) Sciagnalem cfg od GET-RIGHT

Opublikowano

Wszedlem w options/graphics i sync every frame dalem na off i mam teraz blokade na 91 fps.Caly czas jest 91 fps nie 90 ani 92 tylko 91... Mysle,ze nadal musze cos odznaczyc.

W cod4 limit fps to 91, chyba, że fixy pobierzesz na większe.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

@up

Nie. Wystarczy znajomość podstawowej komendy gracza w Coda4, a mianowicie /com_maxfps tutajwartość. Deafultowym ustawieniem jest /com_maxfps 91, lecz po wpisaniu innej wartości, nasz limit się zwiększy.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

W cod4 limit fps to 91, chyba, że fixy pobierzesz na większe.

Skad ty bierzesz takie bzdury? Nie wprowadzaj ludzi w blad jak nie masz o czyms pojecia. Teoretycznie mozna grac tez na /com_maxfps 1000, ale tylko teoretycznie poniewaz poruszanie sie postacia czyli przedewszystkim wskakiwanie na rozne przeszkody, samochody np wylom w murku miedzy workami a agd na plant b na crashu jest praktycznie niemozliwe. Podobnie jest z bieganiem. Ludzie grajacy na lepszym sprzecie wiedza o czym pisze.

28co9z8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...