Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po Wgraniu Plików Insomni...

kamyk59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Witajcie all. Mam pewien problem. Wgrałem tabelke item_proto i mob_proto na swój serwer (pliki z insomni) noi w tabelce item_proto gdy chcę zmienić cente itemu pisze mi takie coś : Screen: http://yfrog.com/5dscrrrp . Tak samo się dzieje gdy chcę zmienić nazwe danego moba w tabeli mob_proto. Wie ktoś o co w tym chodzi??? Wydaje mi się że autor spolszczonej tabelki (ktoś z insomni) założył jakieś zabezpieczenie przed edycją. Proszę o pomoc.

708680970.png

sygnatura.png

Opublikowano

No do momentu :roor,mcncc.com wpisuje login i hasło i wtedt wrzucam pliki.

708680970.png

sygnatura.png

Opublikowano

Wszystkie wrzucasz do /var/db/mysql/player/ tak ?

Po wrzuceniu odpal serwer i wtedy spróbuj.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

A ja robilem po wrzuceniu ./stop , logout i reset. Ok spróbuje

@edit: Hmm... Noi zrobiłem tak jak muwiłeś i dalej nie moge nic zrobić. Tam na ss chyba pisze (w tłumaczeniu) że Tabelka item_proto tylko do czytania

@edit 2 : Fuck... Wgrałem nowa czystą tabelke prze Fz i dalej nie moge tego zmienić ;/

708680970.png

sygnatura.png

Opublikowano

Hmm... Nie no wcześniej było wszystko dobrze. Kiedyś na moim wcześniejszym serwerze też wgrywałem te pliki i można było edytować. Hmm a może to od tego że na początku wgrałem spol questy a potem tabelki, bo na wczesniejszym serwerze wgrywalem tylko tabelki. ;/

708680970.png

sygnatura.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lub klikasz na tabelkę "read olny" robisz duplicate table usuwasz oryginalną i w duplicate z końcówką _copy zmieniasz na właściwą nazwę tabelki.

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...