Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brać ps3?

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam już nazbierane 800zł brakuje mi 150zł do nazbierania na ps3. I mam pytanie czy opłaca mi się brać ps3 czy zbierać następne 3 lata 1 tyś aby mieć ps4? Jak myślicie?

Ponieważ z tego co wiem ps3 za 960 zł widziałem a ps4 za 1700-1800 a te 800zł zbierałęm 2 lata. I w tym roku dostałem max 2 razy 50 zł potem już nie.Zbierałem tyle pieniędzy te 2 lata na urodzinach itp. i mam pytanie dozbierać te 150zł i kupować ps3 czy zbierać jeszcze na ps4?

Opublikowano

Na Twoim miejscu, biorąc pod uwagę to, że sam nie zarabiasz i cienko u Ciebie z kasą odpuściłbym sobie PS4 bo jedna-nowa gra stoi ok 300 zł. Fakt jest PS+, ale na razie będą tam beznadziejne gry :F. Na Twoim miejscu brałbym PS3.

Opublikowano

Zdecydowanie ps3, nie zawiedziesz się masa exów seria uncharted, seria ressistance, heavently sword, heavy rain, seria god of war, gran turismo, seria infamous, seria ratchet and clank, demon souls, seria killzone, seria little big planet, the last of us dosłownie MASA GIER, w dodatku te gry co podałem są w serii essentials, czyli wyłapiesz je nawet za 40-50zł(oprócz tlou) nic tylko ogrywać. Sam dodam, że gdybym nie spędził nocki u kuzyna to takie majstersztyki jak seria uncharted by mnie omineły ;)

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Skoro tak cienko z kasą a chcesz konsole to kupuj PS3. Jeśli chcesz kupić nową to szukaj jak najtaniej coś z serii CECH-30xxB (Slim 320GB)

Jak już kupisz to PS3 to najlepszym rozwiązaniem będzie wykupienie PS Plus. Zapłacisz tylko raz 195zł i co miesiąc będziesz dostawał 2-3 gry a czasem się zdarzą nawet 4 jak kilka miesięcy temu jak dali jeszcze GOW HD. Nie są to byle jakie gry... w tej chwili możesz pobrać Uncharted 3, LBP Karting czy też GRID2, w poprzednich miesiącach między innymi były takie gry jak Far Cry 3, AC3, NBA 2k13 - co prawda to był bug ale Plusowcy mogli pobierać :) Saints Row 3, inFamous2, F1 Stars, Guardians of Middle-earth i wiele innych dobrych gier.

Jeśli nie stać Cię aby regularnie kupować sobie gry to myślę, że Plus będzie dla Ciebie idealnym rozwiązaniem.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ps3.

Gry na PS4, będą cholernie drogie, a z tego co widzę to jesteś uzależniony jeśli o pieniądze chodzi od innych.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Kupuję ps3 mi zależy by pograć w nim w takie gry jak: ac4,gta5,god of war więcej mi nie trzeba ;)

Dobry pomysł :) tylko nie kupuj dysku 12gb bo kolejny wydatek to 200/300 zł na dysk zewnętrzny o pojemności 160/500gb

Opublikowano

Dobry pomysł :) tylko nie kupuj dysku 12gb bo kolejny wydatek to 200/300 zł na dysk zewnętrzny o pojemności 160/500gb

Witam, dołączam się do tematu :) Chciałbym się zapytać czy opłaci mi się kupić ps3 super slim 12gb nówkę + gry ? Bo w sumie to dysk chciałbym kupić później bo nwm czy dam radę wydać ponad 1000zł no a chciałbym też mieć jakieś gry bo po co mi konsola jak nie będę miał gier -_- ? Mam 2 pendrivy po 8 gb mogę je podłączyć. Tylko czy te pendrivy + 12 gb z konsolki wystarczy ? Ile kosztowałby dysk z sankami i jaki dysk trzeba ? Słyszałem, że na ps3 instaluje się tylko jakieś aktualizacje do gier więc myślę, że ok 300gb wystarczy.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...