Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mozesz wymyslic nick do roznych gier

NaysPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj lapke w gore poniewaz czytasz glupi poradnik jak zawsze , Dzis mozesz skad sie biora dobre nicki I inne ....

Co pierwsze. Musisz wiedziec ze nicki biora sie np: z starych filmow. Ale pamietaj ze twoj wlasny nick musi pochodzic zz serca

Jesli chcesz lub ktos ma ci wymyslic nick to musiszz mu podac np twoje zainteresowania Jesli jeszcze na jakis stronavh. np YT to I tez podawaj co bediesz robil na tym kanale jesli jestes jakims pacanem czy innym ze np bedziesz kogos wyzywal I wgl odrazu nazwij sie 'JestemDebilem' bez obrazy Jesli ci zalezy na zajebistym nicku to I tez sa, go wymyslisz mozesz czasem pododawac pod koncem nicku hmmm no nie wiem Play,Game,TV,TiVi,PlayGame,Again,rob skrot od jakies gry jak z Combat Arms hmm CA...

Moim zdaniem nie jest tak latwo wymyslic nazwe ale jak naprawde sie chce to wymyslisz w pare minut a nawet sekund pamietaj ze twoj nick pokazuje drugie ja...

dziwny ten poradnik masz jakies szczeguly lub cos? Napisz komentarz .

SORRY ZE NIE DAWALEM , . I INNE ....

Opublikowano

Przykro mi, że to stwierdzam, ale Twój poradnik jest grzecznie mówiąc mało praktyczny. Każdy powinien sam sobie określić nick, który będzie jego własnością i mieć na niego pomysł, bo potem możliwe, że się będzie z tą osobą kojarzył.

Opublikowano

Aaa! Moje oczy! Bolą, jakby ktoś mi wycierał je papierem ściernym!

Błagam cię na klęczkach, popraw te błędy!

A co do poradnika... wcale nie jest pomocny.

0tp3.jpg

Opublikowano

chujowe, pozdrawiam

i po drugie chujowe, bo co ma wspolnego co nagrywasz na youtube czy w co grasz, z twoim nickiem, mozesz miec nick nie wiem, loldhagdhagdhabsg345 ale twoje filmy beda sie podobac, tak samo z grami, moze w minecrafcie dopisz sobie po nicku MC, w csie CS, a w CA dopisz CA po nicku i bedziesz fajny

Opublikowano

pamietaj ze twoj nick pokazuje drugie ja...

WTF? Co ma nick do mojego "drugiego ja"? (no chyba że nicki typu: LubieJescKupePL i tym podobne...).

Nick nie jest taki istotny, najważniejsze jest to, co sobą reprezentujesz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...