Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie kupic?

Jupito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro Ci się podoba to sobie kup, nie rozumiem o co chodzi z tym "czy opłaca się" chodzi o kasę czy co?

Grałem w demo, co prawda nigdy nie byłem fanem Diablo i nie grałem w to na komputerze ale na PS3 wygląda to fajnie i pod względem sterowania jak i grafiki. Może kiedyś kupię ale w dalszej przyszłości jak będzie to kosztować z 20zł a ja już nie będę miał w co grać...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Zdecydowanie warto, wersja w ogóle nie odbiega od wersji pc, a nawet jest lepsza (poczytaj w internecie). Najważniejsze zmiany to usunięcie zbędnego auction house i dodanie uników (diablo jest teraz bardziej dynamiczne, można unikać ciosów co jest kluczowe na inferno lub wzwyż). Na twoim miejscu jeżeli lubisz gry typu diablo to bierz bez zastanowienia. Gdy mój budżet przestanie mnie ograniczać sam z pewnością zakupię.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

@up

Na ps4 powstanie na nowym silniku co zapewni skok graficzny. Oprócz dlc i poprawek d3 będzie prawie takie samo jak w wersji na ps3.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...