Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WarRock

eXploit007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema działa wam wr? mi wyskakują servery 1 prawie zapełniony 2 na zielono ale nie moge wbić.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

Raczej nie mam bana bo na 2 konto też nie mogę się zalogować.

Może ktoś napisać czy też ma taki problem?? Na forum Nexona, czy facebooku nic nie napisali.

Zamiast dawać mi ostrzeżenie i 3 punkty lepiej bys napisał czy ci wr działa i zamkną temat.....

Opublikowano

Już wszystko jasne temat do zamknięcia, a i jeszcze 1 na fb napisali przed chwilą

Troopers,
We are experiencing server problems right now.
We know what the problem is and are working on solving it as soon as possible.
We apologize for the repeated inconvenience and thank you for your patience.
Best regards,
NEXON Europe Team
Żołnierze,
Mamy problemy serwerów teraz.
Wiemy, w czym jest problem i pracujemy nad rozwiązaniem go tak szybko, jak to możliwe.
Przepraszamy za niedogodności i wielokrotnym Dziękuję za cierpliwość.
Z poważaniem,
NEXON Europa drużyny

Opublikowano

Ostatnio im coś ta gra nie chodzi w dzień w dzień problemy techniczne z serwerami ,rano pograć nie można bo nie działa wieczorem też przerwa a w zamian nic nie dają wcześniej to chociaż robili EXP EVENT jak mieli problemy z grą ,teraz też wchodzę w grę wybieram serwer 1 i stoi a np gold ucieka .

Opublikowano

Ostatnio im coś ta gra nie chodzi w dzień w dzień problemy techniczne z serwerami ,rano pograć nie można bo nie działa wieczorem też przerwa a w zamian nic nie dają wcześniej to chociaż robili EXP EVENT jak mieli problemy z grą ,teraz też wchodzę w grę wybieram serwer 1 i stoi a np gold ucieka .

Jak przeszedł admin do innej gry to musze stwierdzić że coraz gorzej jest z wr :(

Osobiście nawet już nie gram w tą gre od dwóch miesięcy ^^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

A mam takie pytanie , czy sprzedaż konta jest legalna ? chodzi mi o to że czy jak komuś sprzedam konto to on dostanie za to bana bo 2 lata temu wiem że nie było z tym problemu :)

Opublikowano

A mam takie pytanie , czy sprzedaż konta jest legalna ? chodzi mi o to że czy jak komuś sprzedam konto to on dostanie za to bana bo 2 lata temu wiem że nie było z tym problemu :)

Jak sprzedasz konto może dostać ta osoba bana ale nie musi :D. Różnie to bywa :P

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Jak sprzedasz konto może dostać ta osoba bana ale nie musi :D. Różnie to bywa :P

Jeśli sprzedasz dla kogoś kto gra na polskim ip, tak jak ty to nie powinien, lecz gdy kupisz lub sprzedasz konto a ty jesteś z polski a ktoś z zagranicy to są duże szanse na bana.

Opublikowano

Już wszystko jasne temat do zamknięcia, a i jeszcze 1 na fb napisali przed chwilą

Troopers,
We are experiencing server problems right now.
We know what the problem is and are working on solving it as soon as possible.
We apologize for the repeated inconvenience and thank you for your patience.
Best regards,
NEXON Europe Team
Żołnierze,
Mamy problemy serwerów teraz.
Wiemy, w czym jest problem i pracujemy nad rozwiązaniem go tak szybko, jak to możliwe.
Przepraszamy za niedogodności i wielokrotnym Dziękuję za cierpliwość.
Z poważaniem,
NEXON Europa drużyny

W takim razie zamykam, krótkotrwała konserwacja!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...