Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zkladanie Kompa 2,5k

JesteTuZia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam do was pytanie (^^)

Nie Długo będę miał nowy komputer i rodzice przeznaczają na niego 2,5k zł (bedzie odrazu z monitorem wliczone w te 2,5k)

i chciałbym się was spytać co można złożyć za takie 2,5k (komputer jest składany u mojego brata ciotecznego)

oczywiscie komp na mikołaja ^^xD

więc piszcie propozycje jakie ten komputer może mieć parametry :)

Opublikowano

Niby co w tym zestawie jest złego?

Bez rozpisywania: wszystko. Może poza obudową.

hmm ciekawe propozycje ale ktoś mógłby ułożyć taki komp do ''gier'' :)

Przecież dostałeś RADTORA, do gier w sam raz. Nic lepszego nie dostaniesz.

A zasilacz wrzuć sobie ten i też będzie ok. Chyba, że trochę pomyślisz i kupisz po świętach. Powinien być dostępny i tamten.

http://techplanet.pl/produkty/zasilacze/chieftec-gpa-500s8-500w-oem,21387.html
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

wŁASNIE te zasilacze widzialem za 59 zl chyba u tego zielonego i ja bym wzia ten za 59 bo dla mnie tak zasilacz sie nie liczy bo wiecie ja o nim gowno wiem i gowno dla mnie to jest :/ wiec ktos wytlumaczy o co chodzi ? czym droższy tym lepszy ? jakie ''bonusy'' ma :x

Opublikowano

wŁASNIE te zasilacze widzialem za 59 zl chyba u tego zielonego i ja bym wzia ten za 59 bo dla mnie tak zasilacz sie nie liczy bo wiecie ja o nim gowno wiem i gowno dla mnie to jest :/ wiec ktos wytlumaczy o co chodzi ? czym droższy tym lepszy ? jakie ''bonusy'' ma :x

Ma takie bonusy, że użyjesz komputera i nie spali ci się po starcie systemu.

Zasilacze w takiej cenie to najczęściej bomby zegarowe.

Mówisz, że dla ciebie ta część się nie liczy, ale jeśli przytniesz na zasilaczu, nie będzie się tak naprawdę liczyła cała reszta. I tak się spali.

Nie dociera, że zestaw RADTORA jest najwydajniejszy?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dobra już tak nie napieraj ale ja chcialem spr co wy mi zapodacie do 2,5 -2,6k zł :) i tak może być z innych cześci ale ok. bedzie to samo :)

dawajcie różne inne propozycje chce zobaczyć jakie możliwosci są (max 2,6k)

Opublikowano

Boże ja chce wiecej waszych propozycji co ty myslisz ze ja kupie taki zestaw jak ty proponujesz .. Boże czytaj ze chce waszych propozycji !!! WIECEJ!!!

Opublikowano

Mi to i tak nie przeszkodzi bo ja nie wiem co moj brat cioteczny ale jestem pewny ze kosztuje juz 2,650 zl ok. więc naprawde jak widziałem poprzednia oferte 2.614 zl to wiecie a byla wyjebana oferta w chuj kosmos i latalo po swiecie to za ciut wiekszy hajs moze byc cos zajebiste ^^

Opublikowano

Mi to i tak nie przeszkodzi bo ja nie wiem co moj brat cioteczny ale jestem pewny ze kosztuje juz 2,650 zl ok. więc naprawde jak widziałem poprzednia oferte 2.614 zl to wiecie a byla wyjebana oferta w chuj kosmos i latalo po swiecie to za ciut wiekszy hajs moze byc cos zajebiste ^^

Napisz to teraz po Polsku, bo trochę nie rozumiem.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...