Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XBox Dobry telewizor?

Iniok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak to sprawdzic? :D Sry ale ja nie w sprawach ponieważ dostałem go na póżniejsze mikołajki

Ok, już sam znalazłem. Niestety ten telewizor ma 50 MHz a wymagane jest 60 aby każda gra chodziła (Na 60 też Ci zadziała jak ustawisz w opcjach, ale obraz będzie czarno-biały). Na 50 działa nie mniej jednak GTA 5.

1375193663-U933511.png

Opublikowano

A jakie gry by działały na oko? Takie wieksze

A czy pojdzie mi PS3 lub PS4?

No na ,,oko'' to pójdzie tak jak powiedziałem GTA 5, ale ja Ci polecam popatrzeć samemu na internecie.

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Przecież pod ten TV bez problemu podłączysz Xboxa jak i konsole PlayStation... nawet pod stare kineskopowe telewizory można podłączyć obie konsole, wypowiedzi xNizoNx w ogóle nie brał bym pod uwagę, pokazał jak się zna w tym poście http://www.mpcforum.pl/topic/1096724-pytanie-xbox-dobry-telewizor/?p=9480830

btw, model tv jest wbity w nalepkę z tyłu obudowy albo jest napisany na kartonie/papierach dołączonych w kartonie

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przecież pod ten TV bez problemu podłączysz Xboxa jak i konsole PlayStation... nawet pod stare kineskopowe telewizory można podłączyć obie konsole, wypowiedzi xNizoNx w ogóle nie brał bym pod uwagę, pokazał jak się zna w tym poście http://www.mpcforum.pl/topic/1096724-pytanie-xbox-dobry-telewizor/?p=9480830

btw, model tv jest wbity w nalepkę z tyłu obudowy albo jest napisany na kartonie/papierach dołączonych w kartonie

Zauważ, że ten telewizor obsługuje tylko 50 MHz... Nie będzie mu dobrze odbierał. Sam się zresztą przekona :)

@topic

Podaj dokładny model telewizora (albo najlepiej stronkę z jego specyfikacją).

1375193663-U933511.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...