Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko to tak wiem ja ciagle mam jakies problemy ale co ja poradze wiec tak tydzien temu pisalismy test z chemi ja nic nie umialem i pisalem z podrecznikiem na 2 i trzeba byla zrobic 12 zadan na dwojke ja zrobilem 8 wiem mam jedynke ok ale strasznie sie martwie ze beda sie smiali itd mam dobre oceny z chemi 5,5 wiec jest ok mam kolegow co sie slabo ucza ale beda mieli lepsze oceny i martwie sie ze beda sie smiac albo ze pani bedzie mi cos mowila ze dostalem 1 a pisalem z kisazka itd co robic?

I jeszcze jedno jutro mam urodziny i pare osob wie ze je mam i mowia ze mnie skopią itd co robic pomozcie powiedzcie co robic w tym 2 problemach?

Opublikowano

Oj, widać ze uczęszczasz do szkoły podstawowej, 4-6.

Problem 1:

Kolegami sie nie przejmuj, nie odzywaj sie i to ignoruj, na następnej lekcji nikt o tym nie będzie pamiętam.

Nauczyciel napewno coś tam sie doczepi, ale raczej będzie to coś w stylu żartu, jeśli nie powiedz np. Ze miałeś problemy z zaśnięciem i nie mogłeś sie skoncetrować.

Problem 2:

To jest tradycja szkół podstawowych, też to przeszedłem. Najlepiej stój obok nauczyciela dyżurującego, albo Poprostu na każdy kop odpowiedz tym samym, nie przesadzaj.

Z góry, wszystkiego najlepszego :P.

Też to przechodziłem, naszczęscie to juź minęło :).

Liczę na najlepszą odpowiedż, albo nawet like.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Problem 1:

Kolegami sie nie przejmuj, nie odzywaj sie i to ignoruj, na następnej lekcji nikt o tym nie będzie pamiętam.

Nauczyciel napewno coś tam sie doczepi, ale raczej będzie to coś w stylu żartu, jeśli nie powiedz np. Ze miałeś problemy z zaśnięciem i nie mogłeś sie skoncetrować.

Problem 2:

To jest tradycja szkół podstawowych, też to przeszedłem. Najlepiej stój obok nauczyciela dyżurującego, albo Poprostu na każdy kop odpowiedz tym samym, nie przesadzaj.

Tradycja? Chyba u Ciebie na wiosce...

Nic w tym śmiesznego, że nie umiesz ściągać, trzeba się było uczyć - nic nie poradzisz.

Opublikowano

Tradycja? Chyba u Ciebie na wiosce...

Nic w tym śmiesznego, że nie umiesz ściągać, trzeba się było uczyć - nic nie poradzisz.

Wioska? A więc Warszawa a w przyszłości Stany Zjednoczone to wioska? Ładnie masz poukładane.

Nie zgadzam sie ze nic nie poradzi, może chodźby nie przyjść do szkoły.

Może nie mógł ściągać, bo np. siedział w pierwszej ławce.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Chodzi o to ze u nas w szkole jest tak znaczy na chemi jest tak ze pani pozwala tym co nic nie umieja pisac test z książka na dwóje ale ja wogóle w tym dniu byłem zamulony itd.

Opublikowano

Problem 1:

Problem 2:

Od kiedy chemia jest w szkole podstawowej? Moze o czyms nie wiem?

@TOPIC nie przejmuj sie ^^

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Umrzesz jak cię wyśmieją? Zresztą co to za powód do śmiechu? :mellow:

Ja dostaje same 3/2 i mnie nie wyśmiewają. Nie przejmuj się jakimiś debilami. Możesz poprawić zawszę te ocenę, chyba, że kartkówek u was w szkole nie można poprawiać.

Opublikowano

U mnie w klasie zawsze się śmiejemy jak ktoś dostanie pałę ale wszystko w formie żartów i śmiechu. Najlepsze jak cała klasa dostanie jedynkę. Czym się tu przejmować? Zawsze ocenę można poprawić.

Opublikowano

Uczeń bez pały jest jak żołnierz bez karabinu.

Dokładnie ! Dlatego trzeba w(y)stawiać pały !

@topic jak masz dobre oceny to sie nie przejmuj 1 "pałką" ... ; D

1377808813-U903831.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...