Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Może złoto ?

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dalszym ciągu próbuję wbić te złoto. W s3 nie dałem rady, może w s4 będzie. :)

Będę raczej wklejać te gry, które były zagrane jak powinny, ale to nie znaczy, że będą same wygrane.

3xgk.png

4ss0.png

0l5q.png

Opublikowano

Po co maskujesz nick ? Silver to nie jest wielki wyczyn więc ludzie nie będą cie zapraszać :P

Ale i tak życze powodzenia

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Po co maskujesz nick ? Silver to nie jest wielki wyczyn więc ludzie nie będą cie zapraszać :P

Maskuję nick ponieważ moja dziewczyna lubi grywać na tym koncie i sam wiesz :) Zresztą nie potrzebuję sławy na mpc :)

Dzięki, dzięki.

Opublikowano

Popracuj trochę nad buildem do nasusa, warmog w tamtej grze tylko Ci golda zabrał, a było o wieele więcej opcji.

10/0/20 jarvanem, nice! Wyjdziesz na pewno!

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Znalazłem jeszcze kilka lepszych gier Zedem z kiedyś:

d8yi.png

I jak wspomniał Vanosh, wczorajsza gra Jarvanem w jungli, he :)

zfrl.png

Opublikowano

Jego nick to Nasthes, jak coś. :)

Gry masz fajnie, staty, buildy niektóre bym poprawił. Ale co do Twojego MMR, to mam wątpliwości, bo za chwilę możesz wpaść w jakiś lose streak i będzie po grane. Życzę powodzenia. :)

@edit

Na lolkingu znalazłem dobrą Twoją grę, takie też możesz wklejać. :)

jlkuzg.jpg

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@up

Dokladnie, wkleja tylko te dobre gry i mysli ze swieci :D Wklejaj wszystkie, po kolei jak grasz zebysmy wiedzieli ( Moze ) Jak daleko bedziesz w stanie dojsc.

Wesołych Świat.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@up

Nie.

@2up

Będę raczej wklejać te gry, które były zagrane jak powinny, ale to nie znaczy, że będą same wygrane.

Przeczytał ostatni post i myśli, że świeci :) Jak już chcesz nabijać te posty co przynajmniej czytaj cały temat.

Nawzajem, Wesołych Świąt :D

@3up

Gra Orianną nie moja, musiałem wyjść z domu i poprosiłem 8letniego brata żeby się nie spinali, że afk. Przejął stery na 30 min no i coś mu nie poszło jak widać :D

Dziś wieczorem zagram kilka gier to może jeszcze coś wrzuca. Postaram się dorwać mida bo gry tam mi najlepiej wychodzą :P

Opublikowano

No dobra... Ta gra Orianną była moja, tyle, że bez bola... sorry tato, wrócę do 1 lvl i będę się uczyć grać od nowa bez :/

Opublikowano

Nie napisałem, że zaczął w 30 minucie, tylko, że grał tyle. Nie mógł zacząć w 30 minucie, ponieważ gra trwała 26, po prostu zaokrągliłem, ale to chyba raczej nie jest istotne, prawda? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...