Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam projektu spawnu

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pomysl: respimy sie na wielkim kole z ktorego beda schody do mniejszych kolek na ktorych beda teleportery do danych mini gier :)

Opublikowano

Może coś takiego ... Duży, piękny las, w którym znajdują się średniowieczne domy, a w każdym z tych domów będzie inny minigames ;)

Opublikowano

ja bym zrobił taki spawn dość zaokrąglony, 4 rozwidlenia i tam wybieramy gdzie chcemy iść, a puste miejsca na spawnie byś mógł wypełnić np. choinką, bałwanami czymś tego typu z okazji iż mamy grudzień ;)

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Napisac tabliczki gdzie każdy minigames , potem np. zrobic kolega wyżej npc bałwanów czy cusik i ozdoby świąteczne (w mc mamy ich niezbyt dużo) czyli np. Choinki , jakieś łancuchy z glowstona i wełny .. Dużo jest tego co mógłbyś tam zrobic :) . Pozdrawiam i myślę , że pomysł sie spodobał.

Opublikowano

Napisac tabliczki gdzie każdy minigames , potem np. zrobic kolega wyżej npc bałwanów czy cusik i ozdoby świąteczne (w mc mamy ich niezbyt dużo) czyli np. Choinki , jakieś łancuchy z glowstona i wełny .. Dużo jest tego co mógłbyś tam zrobic :) . Pozdrawiam i myślę , że pomysł sie spodobał.

ale ogólnie spawn jest ładny, tak?

Opublikowano

W tej każdej uliczce na końcu zrób te tabliczki z wstępem na minigame a nad tym np. nazwe minigame albo tylko znak. Na spawnie tablice z info i rules.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

ładny spawn ale teraz zrób ścieżki do każdej minigames + do vip/svip administracj regulaminu :D

Opublikowano

spawn ładny, drogi są tylko teleporty dodać , możesz coś nawiązującego do świąt choinki czy coś, gdzieś tabliczki z informacjami dodasz na spawn i będzie git ;D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@up po co pixelarty? to tylko będzie zaśmiecać serwer ;\

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...